Lazer Epilasyon Yöntemleri

TAKİP ET

Lazer epilasyon yaptırmak istediğiniz zaman sizlere birçok yöntem sunulabilir.

Lazer epilasyon yaptırmak istediğiniz zaman sizlere birçok yöntem sunulabilir. Epilasyon amacıyla kullanılan lazer tipleri bulunmaktadır. Bu lazer tipleri özellikle kişilerin uygunluğuna göre belirlenmektedir. Uzmanlar kişilerin cilt yapısını ve kıl yapısını detaylı bir şekilde inceledikten sonra lazer tipine karar verir. Günümüzde bilinen lazer tipleri şu şekilde sıralanabilir;

Diode Lazer

Alexandrite Lazer

Nd Yag LazerGibi lazer tipleri üzerinden insanlar işlemlerini yaptırabilir. Kartal lazer epilasyon hizmetleri sayesinde insanlar kıllarına müdahale ettirebilir. Kartal epilasyon merkezi üzerinden istenmeyen tüyler için işlem yaptırabilirsiniz. Bu işlemlerin ardından belirli bir süre sonra tüylerinizin yok olduğuna şahit olabilirsiniz.

İstenmeyen Tüylerden Kurtulun

Günümüzde kadınlar ve erkekler estetik kaygılarından ötürü lazer epilasyon hizmetini almak isteyebiliyor. Kartal epilasyon hizmetleri sayesinde belirlenen bölgeye epilasyon işlemi uygulatmak mümkündür. Lazer epilasyon işlemlerinde kişilere özel seanslar ortaya çıkabilir. Lazer epilasyon uygulamasının ardından ilgili bölgenin vereceği tepkiye bağlı olarak süreler değişebilir. Özellikle birçok kişi bu işlemlerin ardından hemen kıllardan kurtulabileceğini düşünebilir. Ancak kıllardan kurtulmak için belirli bir sürenin geçmesi gerekmektedir. Belirli seans aralıklarıyla bu işlemi yapabilmek mümkündür. Verilen hizmetler vücudun herhangi bir bölgesine işlem yapılabilir. Erkeklerde özellikle sırt kısmı için şikayetler olabilmektedir. Sırt kısmında ortaya çıkan yoğun kıllar erkeklerin rahatsız olmasına neden olabiliyor. Bunun gibi durumları gidermek adına en uygun fiyatlarla lazer epilasyon hizmetini alabilirsiniz.