Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

TAKİP ET

Lazer epilasyon tekniği istenmeyen tüylerden kurtulmanın en kısa ve kesin çözümüdür. Peki lazer epilasyon işlemi nasıl uygulanmaktadır?

Lazer epilasyon tekniği istenmeyen tüylerden kurtulmanın en kısa ve kesin çözümüdür. Peki lazer epilasyon işlemi nasıl uygulanmaktadır? Lazer epilasyon uygulamalarına başlamadan önce kişi tüylerini jilet yardımı ile kısaltmalıdır. Ancak ağda gibi kılı kökünden alan uygulamalardan kaçınması gerekir. Uygulamaya başlanmadan önce lazer yapılacak kişinin kıl ve ten renklerine göre lazer değerleri ayarlanır. Kişinin ten rengine en uygun dozu bulmak, işlemin başarısı açısından oldukça önemlidir. Tüylerin boyu jiletle kısaltılır. Daha sonra lazerin yapılacağı bölgedeki kıl kökleri lazer cihazı ile taranır. Epilasyon süresi, işlemin yapılacağı bölgenin büyüklüğüne göre değişiklik gösterir. Lazer seansları yaklaşık 5 dakika ila 2 saat arası sürebilmektedir. Lazer epilasyon ortalama 6-8 seans arasında tamamlanır. Lazer epilasyon yaptırırken mutlaka işinin ehli olan En iyi lazer merkezi tercih edilmelidir. Medica Derma, Kartal lazer merkezi ile sizleri en kaliteli hizmeti sunuyor. Ataşehir lazer merkezi ile de hizmet veren şubemize mutlaka uğramalısınız.
Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanmaz?
Tahmin edebileceğiniz üzere lazer epilasyon herkese uygulanmaz. Kişinin lazer epilasyon hizmeti alabilmesi için belli adımları takip edip uygulaması gerekir. Peki lazer epilasyon kimlere uygulanmaz;

Tamamen beyaz tüylere sahip kişilerde,

Sedef hastalığı gibi deri hastalığı olan kişilere,

Hamile kadınlara,

Yan etkisi bulunan ilaç kullanan kişilere,

Sistemik izotretinoin kullananlara,

Kalp pili olan kişilerde,

Epilepsi hastalarında.Bu durumlardan herhangi birine sahipseniz mutlaka bir uzmana danışmalısınız.