Küpe Modelleri

TAKİP ET

Günlük hayatta bayanlar takı ve aksesuar gibi şeylere oldukça önem vermektedir. Özellikle çalışan bir bayanın olmazsa olmaz takılarından birisi de küpe modelleridir.

Günlük hayatta bayanlar takı ve aksesuar gibi şeylere oldukça önem vermektedir. Özellikle çalışan bir bayanın olmazsa olmaz takılarından birisi de küpe modelleridir. Bu nedenle isimli altın kolye gibi isimli küpeler de son zamanlarda en trend model olarak yerini almaktadır. Her çeşit ve her istenilen kişinin adı yazıldığı için çok talep görmektedir. Kişi iki kulağı için aynı ismi yazdırıyorken birine başka bir isim, diğerine de başka bir isim yazdırabilmektedir. Bu isim sevdiği kişiyle kendi ismi olurken, çocuklarının ismi de olabilir. Aynı zamanda altın isimler ile isim yerine baş harfi veya yanlarına sembol de eklenebilir. Bu nedenle kulakta çok zarif ve kibar durmaktadır.

İsimli Küpe Fiyatları

Seçtiğiniz yazı stili ve modeline göre küpe fiyatı da değişebilmektedir. Dilediğiniz model daha gösterişli bir model ve yazı el yazısı ise fiyat biraz pahalı olabilmektedir. Tabi bu durumu harf sayısı da etkilemektedir. Bu nedenle sade ve az harf sayısı bulunan bir küpe için fiyat daha uygun olabilmektedir. Bunun yanı sıra ürünün kullanışı çok zarif ve pratik olduğu için hemen hemen herkes için isimli kolye ne kadar değerli ve özel ise aynı şey isimli küpe içinde geçerlidir. Bu durum nedeniyle bütçenize göre pahalı veya ucuz bir ürün seçmek sizin elinizdedir. Küpe için altın isimler sitesinden hizmet alabilirsiniz.