Küçük Bütçeli Evler

TAKİP ET

Küçük ev taleplerinin artması ve bu ev modellerinin geçmişteki prefabrik evlere göre daha şık ve modern olarak uygulanabilmesi, bu akımın ülkemizde de dikkat çekmesine yol açmıştır.

Küçük ev taleplerinin artması ve bu ev modellerinin geçmişteki prefabrik evlere göre daha şık ve modern olarak uygulanabilmesi, bu akımın ülkemizde de dikkat çekmesine yol açmıştır. Gelişen yapı maliyetlerinin artması ve şehirlerdeki toprak maliyetlerinin yükselmesine istinaden konut fiyatları da çok yüksek olarak ön plana çıkmaktadır.
Büyük şehirlerde oluşan büyük yapılar, çevreye ve doğaya büyük zararlar vermektedir. Bu sebeple çevreci ve birçok gelecek kaygısı içerisindeki insan toplulukları, sabit ev modelleri ve taşınabilir mobil modelleri üzerinde yoğunlaşmıştır. Dünyada tiny house akımı olarak da bilinen bu ev talepleri birçok nedene bağlı olarak her geçen gün ilgi çekmektedir. Gor Gor House sitesinden insanlar konu hakkında araştırmalar yapıyorlar.

Fiyat Avantajı Olan Evler

Tiny house fiyatları genel yapı maliyetleri içerisindeki birçok teknik maliyeti içermekte ve bu ve buna benzer sebepler nedeniyle ulaşılabilir fiyatlar da olmaktadır. İmar ya da iskân gibi problemleri olmadan projelendirilip konumlandırılan bu konutlar bir yerden bir yere taşınabilme özellikleri sayesinde de özellikli konutlar arasına girmektedir. Gezgin ve çevreci yapıdaki birçok insan bu ev modellerini tercih etmekte ve mevsimsel olarak hareket edip doğayla iç içe yaşayabilmektedir.
Deprem gibi birçok doğal felaketten etkilenebilme özelliği hiç olmayan bu konutlar, çevreci yapıları ve kendi kendine yetinebilir özellikleri sayesinde, ekonomiye tasarruf olarak geri dönüş sağlarlar. Büyük yapıların oluşumu sırasında ki enerji kaybına neden olmayan bu konutlar, kısa sürede inşa edilip sökülüp takılabilir özellikleri sayesinde çok faydalı konutlardandır. Tiny house maliyeti proje teknik altyapı ve ana malzemeleri dışında iç dizayn kurulumu olarak da yüksek maliyetler içermemektedir. Bütçenize uygun bir modeli Gor Gor House sitesinden bulabilirsiniz.