Kosgeb Bayilik Edinme İşlemleri

TAKİP ET

Her iş koluna dair değerlendirilmemiş özel alanlar ile sizde ileriye dönecek olarak herhangi bir girişimcilik faaliyetinde bulunacak veya elinizde bulunan sermayeyi iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız devletin sunmuş olduğu hibe ve kredi imkanlarına dair ayrıntılı bilgiyi okuyabilirsiniz.

Her iş koluna dair değerlendirilmemiş özel alanlar ile sizde ileriye dönecek olarak herhangi bir girişimcilik faaliyetinde bulunacak veya elinizde bulunan sermayeyi iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız devletin sunmuş olduğu hibe ve kredi imkanlarına dair ayrıntılı bilgiyi okuyabilirsiniz. Yalnızca elde bulunan işin geliştirilmesi veya yeni bir girişimcilik faaliyet alanına yönelme ile Kosgeb kredisi nasıl alınır sorusuna yönelik cevap değil herhangi bir kurumun bayiliğini almak istiyor olabilirsiniz. Kosgeb'in desteklemiş olduğu bayilik imkanı ile herhangi bir markanın bayiliğini alarak burayı işletmeye başlayabilirsiniz. Bayilik veren firmaların detaylı bir şekilde isimlerinin yer aldığı sitemiz içerisindeki kategorileri inceleyebilirsiniz. Burada karşılaşacağınız bayilikler, bu bayiliklerin nasıl alınacağı nasıl açılacağı ve detaylı bilgilendirmenin yapıldığı bir bilgi akışı grafiği ile sunulur. Esnaf ve sanatkarlar odası tarafından esnaflara ve işletmelere verilen kredi çeşitleri birbirinden farklı alanlara ayrılır.

Bireysel Girişimcilere Devlet Desteği

Esnaf kefalet kredisi hesaplama sistemi de farklı bir işleyişe sahiptir. Bunu ortaya çıkarabilmek için öncelikle kredinin alındığı yıldaki vade oranına bakılmalıdır ve ardından şu anda bulunulan yıldaki kredilerin faiz oranları düşünülmelidir. Her bir yılın artışı ile birlikte faiz oranlarında da değişim yaşanır. Vade sayısı üzerinden ortalama taksit miktarımız ortaya çıkarıldığında ödeme tablosu kısa sürede hesabı edilebilir. Çekmiş olduğunuz kredi miktarına göre esnaf kefalet kredisi hesaplama yöntemi de ortaya çıkarılır.  Devletin vatandaşlarına sağlamış olduğu çeşitli yardım kanalları üzerinden haber alabilmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İleriye dönük olarak girişimcilik faaliyetlerinde bulunmak isteyen veya işletmesini daha iyi bir konuma getirmek isteyen kişilerin, zanaatkarların ve esnafların faydalanabilecekleri Kosgeb hibe ve kredi imkanları, Kosgeb desteklenen sektörler nedir sorusuna dair detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.