Korku Evinde Yaşanan Gerilim Dolu Dakikalar

TAKİP ET

Her bir Korku Evi kendi içerisinde özel bir tasarıma ve konsepte sahiptir. Korku evi Kadıköy olarak faaliyet gösteren korku evlerinde farklı birçok oyun türü bulunmaktadır.

Her bir Korku Evi kendi içerisinde özel bir tasarıma ve konsepte sahiptir. Korku evi Kadıköy olarak faaliyet gösteren korku evlerinde farklı birçok oyun türü bulunmaktadır. Yetişkinlerin bir ekip halinde giriş yaptığı korku evlerinde en önemli Amaç verilen şifreleri ve ipuçlarını kullanarak gerekli kilitleri açmak ve en hızlı şekilde çıkışa ulaşmaktır. Ancak bu hedefe ulaşma çabası içerisindeyken korku evinin tasarımına bağlı olarak sizlere gerilim dokulu dakikalar yaşatılmaktadır. Yoğun bir korku ve gerilim baskısı altında düşünce gücümüzü en iyi şekilde koruyarak şifreleri değerlendirebilmeli ve ekip arkadaşlarınızla yardımlaşarak en hızlı şekilde çıkışı ulaşabilmelisiniz. Korku evlerinin yetişkinlere sağladığı en önemli amaç ve fayda onların yoğun bir korku ve baskı altında dahi düşünce yetisini kaybetmemesini sağlayabilmelerini öğretmektir.

İstanbul korku evi olarak faaliyet gösteren Dehşetin Yüzü Kadıköy Korku Evi en çok tercih edilen oyun alanlarından birisidir. Kadıköy'ün en büyük Korku Evi olarak 3 katlı bir yapıda faaliyet göstermektedir. Çok özel bir tasarıma sahip olan ve içerisinde bulundurduğu tünellerle korku iliklerinize kadar yaşayabileceğiniz bu mekanda keyifli bir saat geçirmek istiyorsanız rezervasyon yaptırmanız yeterli olacaktır.

Kadıköy korku evi nerede

Dehşetin Yüzü Kadıköy korku evi İstanbul’un en korkunç korku evi adayı olan bir mekandır. Rezervasyon yaptırabilmek ve Kadıköy'de Hangi konumda bulunduğunu öğrenebilmek için korku evine ait olan web sayfasına giriş yapabilirsiniz.