Konyaspor Yeni Malatyaspor Hazırlıklarını Sürdürdü

TAKİP ET

Konyaspor, Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürdü. KütahyaSpor Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan El Konyaspor, bu maçın hazırlıklarını bu maçın hazırlıklarıyla sürdürdü.

 

Konyaspor, Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürdü. KütahyaSpor Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan El Konyaspor, bu maçın hazırlıklarını bu maçın hazırlıklarıyla sürdürdü. Tedavisine devam edilen oyuncular katılmadı Antrenmana hafif fashionbet sakatlığı bulunan İsmail Güven takımdan ayrı çalıştı, koşu hareketleri ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top oyunuyla devam etti.
Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, topla oyun ile devam etti. Antrenman, taktik çalışma ile sona erdi. Antrenmanda tedavisi tamamlanan kaleci İbrahim Sehic, kaleci antrenörü Bekir Arpacı yönetiminde çalıştı. Antrenman taktik çalışma ile sona erdi. Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen oyuncular katılmazken, hafif sakatlığı bulunan İsmail Güven takımdan ayrı olarak çalıştı.