Koçluk Eğitimleri (ICF)

TAKİP ET

İz Koçluk bu alanda Türkiye'nin önde gelen kurumlarından birisi olarak koçluk hizmeti ile birlikte ICF (International Coach Federation) onaylı Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimi veriyor.

İnsanlar hayatlarında birçok farklı sektörde başarı elde etmek istiyorlar. Ancak başarının anahtarı insanların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak bir koçla çalışmaktan geçiyor. İz Koçluk bu alanda Türkiye'nin önde gelen kurumlarından birisi olarak koçluk hizmeti ile birlikte ICF (International Coach Federation) onaylı Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimi veriyor.

5 Haziran’da başlayacak olan bu eğitim ve sertifika programı Türkiye’nin ilk Eğitim ve Öğrenci Koçu Elgiz Henden tarafından veriliyor.  Professional Coaching for Teen and Student eğitimi öğrencilere koçluk mesleğinde ilerleyebilmek için ACC unvanına sahip olma fırsatı sunuyor.

Elgiz Henden Kimdir?

Elgiz Henden Türkiye'nin ilk eğitim ve öğrenci koçu unvanını taşıyor. Kendisi, eğitim ve öğrenci koçluğu alanında, Global koçluk bilgisini yerel kültür ile harmanlayarak bu mesleğin en iyilerinden birisi olabilmeniz için ihtiyacınız olan eğitim programını sunan tek eğitmendir. Türkiye’deki İlk Eğitim ve Öğrenci Koçu Elgiz Henden Uluslararası Koçluk Federasyonunca ACSTH akredite “Gençler ve Öğrenciler için Profesyonel Koçluk” eğitimi için sizleri bekliyor.

Öğrenci Koçluğu

Öğrenci Koçluğu öğrencilerin akademik, sosyal ve kişisel hayatlarındaki sorunları ele almak için kullanılan bir yöntemdir. Öğrenci koçları öğrencilere stratejik düşünme, problem çözme, özgüven, motivasyon ve planlama becerileri kazandırmak için çalışıyorlar.

Eğitim Koçluğu

Eğitim Koçluğu öğretmen ve eğitimcilerin kendilerini geliştirmeleri, öğrencilerin öğrenme süreçlerini daha etkili hale getirmeleri için kullanılan bir yöntemdir. Eğitim koçları, öğretmenlere öğretim stratejileri, sınıf yönetimi ve iletişim becerileri konusunda destek sağlıyor.

Daha önceki katılımcılarımız neler söylediler?

 

Güçlü bir öğrenci koçu olmak için yola çıkma ve yolda olma süreci oldu benim için.

Bu yolda bana verdiğiniz tüm destek için çok teşekkür ederim. Yolda olduğum sürede yollarımız kesiştiği için çok mutluyum

 

Rabia Pala /Harmoni Koçluk

 

 

Öğrenci koçu olmak isteyenlerin mutlaka almasını önerdiğim bir eğitim. Elgiz Henden'in ve İz koçluk'un bu konudaki derin tecrübesi ile koçluğa adım atmak büyük bir kazanım.

Herşey için teşekkürler. Harika bir tecrübe oldu. Temasta kalmak dileğiyle...

 

Deniz Güler Şahin

 

En kapsamlı en detaylı koçluk eğitimi diyebilirim. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanımışım bu yüzden de çok şanslı olduğumu düşünüyorum

 

Rakel Mitrani Karaoglan / Filma LTD. Şatış ve Pazarlama Direktörü

 

 

İz Koçluk'ta altığım Eğitim ve Öğrenci Koçluğu eğitimi hem bir anne hem de gazeteci olarak gençlere yaklaşımımı daha da geliştirmemi sağladı. Her yönden kapsayıcı olan bu eğitim sayesinde gençlere potansiyellerini keşfetmelerinde destek olacağımı bilmek heyecan veriyor. Kendine inanan ve güvenen çocuklara sahip anne babaların sayısı da artacak :)

 

Halime Sürek Kahveci/ Gazeteci

 

Bu eğitimi çok derin buldum. Hakikaten özellikle gençlere ve genç yetişkinlere erişebilmek ve onların potansiyellerini ortaya çıkarmak adına çok değerli. Yanı sıra çocukları ile baş edebilmek için ebeveynler için de çok olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Hem hizmet ettiği amacın ulviliği, hem de sağlıklı bir toplum için İz Koçluk nezdinde Elgiz ve Yeşim e çok teşekkür ederim.

 

Duygu Topaç / İlköğretim Matematik Öğretmeni

 

 

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitim Programına kariyerine yeni adım atan gençlere destek olmak isteyenler için bir şans olduğunu düşünüyorum. Herşey için çok teşekkürler, iyi ki tanıştık, iyi ki bu yola sizinle birlikte çıkma fırsatını yakaladım.

 

Merve Sipkati Güngöroğlu/ Yetenek Yönetimi Yöneticisi, CEVA Logistics

 

 

0216 545 01 54

0543 224 57 25

iz@izkocluk.com

 

#izkocluk

#elgizhenden

#eğitimkoçluğu

#eğitimveöğrencikoçluğu

#öğrencikoçluğu

#koçluksertifikası

#ICFonaylıeğitim