Knight Online Nedir?

TAKİP ET

Knight Online; 2002 yılında Malezyalı bir oyun geliştiricisi tarafından piyasaya sürülen ve çok kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi alınan devasa ayrıntılarıyla bezenmiş bir strateji oyunudur.

Knight Online; 2002 yılında Malezyalı bir oyun geliştiricisi tarafından piyasaya sürülen ve çok kısa bir sürede tüm dünyayı etkisi alınan devasa ayrıntılarıyla bezenmiş bir strateji oyunudur. Bu küresel etkiden nasibini alan Türkiye de geniş çaplı oyuncu kitlesine çok kısa bir süre içerisinde ulaşarak bu süreci verimli bir şekilde geçirmiştir. Başlangıçta Türkçe yama desteği olamayan oyun, geliştiriciler ve server sahipleri tarafından tamamen Türkçe destekli Knight Online Pvp Server sistemleri üzerinden yeniden dizayn edilerek oyuncuların kendi dillerinde konuşan insanların olduğu bir ortamda keyifli vakit geçirmesini sağlamıştır.
 
Ko Cuce üzerinden erişebileceğiniz onlarca Türk Knight Online Pvp sunucuları ile tanışabilir, size en uygun olanını seçerek hemen oyun keyfini yaşayabilirsiniz. Bu sunucuların yenilerinden olan ve piyasayı kasıp kavurmaya hazırlanan Manesgame ile oyuna başlamak sizler için en uygun seçenek olacaktır.

Efsane BETA Ödülleri

Oyun piyasasında yeni yeni adını duyuran Manesgame, bu süreçte oyuncu kitlesi kazanmak ve var olan oyuncularını memnun etmek için fırsat kampanyaları ile göz dolduruyor. Oyuncuları elde tutmanın en iyi yöntemlerinden birisi de açılışa özel dağıtılan onlarca hediyeden geçiyor.
 
Bu sebeple BETA aşamasına özel birbirinden güzel skill ve item hediyeleri dağıtımını Knight Online PvP sunucuları için dağıtıyor ve sizlerin oyundan aldığı keyfi katlamayı istiyoruz. Yeni kurulan PvP serverlarımıza tüm Knight Online oyuncuları davetlidir.