Kivi Host profesyonel bir kadro ile çalışır

TAKİP ET

Kivi Host'tan satın aldığınız hostingin özelliklerini belirlemek için 2017'nin uzman teknik kadrosu sizlere sonuna kadar yardımcı olmaktadır.

 

Kivi Host’tan satın aldığınız hostingin özelliklerini belirlemek için 2017'nin uzman teknik kadrosu sizlere sonuna kadar yardımcı olmaktadır. Kira alayım veyahut da satın alacağınız hosting işlemci sayısı RAM miktarı depolama alanı gibi tereddütte kalabileceğiniz ölçütlerle ilgili olarak Kivi Host alanında uzman kadrosu sizlere 7 gün 24 saat ücretsiz destek vermek için hazırdır. Hosting kiralamak ya da satın almak düşüncesinde iseniz bu alanda hizmet veren firmaların veri merkezlerinin kuruluşlarını ve sistemlerini incelemenizi sizlere önemle tavsiye ederiz. Veri merkezini uluslararası bilgi işlem ve güvenlik standartlarına uygun olarak kurup yöneten firmalar ile işbirliği içinde olmanız emeklerinizin telafisi mümkün olmayan zararlara uğramaması için çok önemlidir. Hostingleri satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan bir tanesi de hosting hizmeti veren firmanın veri merkezinin başka bir lokasyonda felaket kurtarma merkezi adı altında yedeklilik hizmeti verebilecek bir yapıya sahip olup olmadığıdır.

Güvenliğiniz Kivi Host için önemli

Kivi Host bu noktada farklı alandaki lokasyonları ile de herhangi bir lokasyona meydana gelecek olan olağanüstü durumlar sonucundaki felaketlere karşı da siz müşterilerini ve verilerini de korumaktadır. Kiralayacağınız hostingi ana konumunun ne olacağını ayrıca seçmenize imkan tanımaktadır. Yurt içindeki farklı lokasyonlardaki hostinglerinin yanı sıra isteğe bağlı olarak yurt dışında yine 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet anlayışına göre kurulmuş veri merkezlerindeki sunucularından da hosting hizmeti almanız mümkündür.
Kaynak: https://www.kivihost.com/hosting