Kenan Karaman Hamlesi

TAKİP ET

Forvetlerinden bu sezon istediğini bir türlü yakalayamayan Fenerbahçe cephesinde forvet arayışı söz konusu oluyor. Jojobet kullanıcılarının da bir türlü banko olarak görmediği karşılaşmalara imza atan Fenerbahçe bünyesinde Kenan Karaman sesleri yükseliyor.

 

Forvetlerinden bu sezon istediğini bir türlü yakalayamayan Fenerbahçe cephesinde forvet arayışı söz konusu oluyor. Jojobet kullanıcılarının da bir türlü banko olarak görmediği karşılaşmalara imza atan Fenerbahçe bünyesinde Kenan Karaman sesleri yükseliyor. Düsseldorf ile sezon sonrasında sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu yeni sezona dair sarı lacivertli takımın formasını giyebilecek gibi görünüyor. Jojobet giriş işlemleri sonrasında Düsseldorf formasını giyen bu oyuncuyu tanıma şansına sahip olan kullanıcıların bu transferi de merak ettikleri biliniyor. Ciddi bir transfer rekabetine girecekleri ve Galatasaray ile Beşiktaş’ın da bu oyuncu için harekete geçtiği gelen haberler arasında yer alan bir durum olarak anılıyor.

Emre Belözoğlu Gizlice Çalışıyor

30 Haziran günü Jojobet giriş adresi kullanıcılarının yakından tanıdığı bir isim hakkında çalışmalarını sürdürüyor. Gurbetçi oyuncunun sezon sonunda takıma dahil edilmesi adına da devreye girileceği gelen haberler arasında yer alıyor. Başarılı 27 yaşındaki oyuncunun bu performansını A Milli Takım’da da sürdürmesi üzerine ideal bir yerde bulunduğu da görülebiliyor. Birçok kulübün peşinde olduğu bu oyuncu hakkında da gereken çalışmaların yapıldığı gelen haberler arasında yer alıyor. Hem forvet hem de kanatlarda oynayabilecek yeteneklere sahip olan bu oyuncuya dair girişimlerin başlatıldığı da gelen haberler arasında yer alıyor. Bu çalışmaya dair girişimlerin sürdüğü ve kısa süre içerisine tamamlanacağı da ifade edilen bir gelişme oluyor.