Kayseri Satılık Daireler

TAKİP ET

İBF Doğan İnşaat firması, inşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen bir şirkettir.

İBF Doğan İnşaat firması, inşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen bir şirkettir. Pek çok imalat dallarında taşeron ve usta olarak çalışmış olan Mehmet Doğan ve İsmet Doğan tarafından 1977 yılında kurulmuştur. 2001 yılında günümüzdeki adını alan firma, merkez olarak Kayseri ilinde kurulmuştur. Bununla birlikte Kayseri konut projeleri konusunda oldukça başarılı bir şekilde ilerlemektedir.
İyi Bir Fikir sunuyoruz sloganı ve şirket adı ile hizmet sunan Doğan İnşaat, satılık daire alanında da hizmetlerini sürdürmektedir. En iyi kalite ve uygun fiyatla müşterilerine konforlu yaşam olanağı da tanıyor. Bu açıdan firma, Kayseri de herkesi ev sahibi yapma yolunda ilerliyor. Şimdiye kadar 8 farklı bölgede tam olarak 11 tane projeye imza atan ve başarılı bir şekilde tamamlayan Doğan İnşaat, alanında gösterdiği profesyonelliği bir kez daha kanıtlıyor.

İBF ile Konforlu Yaşam

İyi bir hayat isteyenler için yıllardır çalışan Doğan İnşaat firması, Kayseri satılık daire ve konut projeleri ile birlikte müşterilerine en dayanıklı ve güvenilir yapıları oluşturuyor. Depreme dayanıklı, estetik görünümlü ve oldukça uygun fiyatlarda evlerin yapım ve satımını sağlayan firma, Kayseri bölgesinde büyük bir başarıya imza atıyor. İnşaat sektöründe yer alan çoğu firmanın da önüne geçerek müşteri odaklı olarak çalışma sağlıyor.
Talas, İldem, Uğur Evler, Sümer, Şeker ve Tınaztepe bölgelerinde ev satışı sağlayan İBF Doğan İnşaat, Kayseri bölgesinde yaşamak isteyenler için en uygun fiyatları sunuyor. Üstelik firma müşterilerine kredisiz faizsiz, kolay ödeme seçenekleri de sağlıyor.