Kaş Tasarımı Uygulaması

TAKİP ET

Kaş tasarımı son zamanlarda sıklıkla tercih edilen kalıcı makyaj yöntemleri arasındadır.

Kaş tasarımı son zamanlarda sıklıkla tercih edilen kalıcı makyaj yöntemleri arasındadır. Bunun nedeni ise ömürlük olarak kaşların kalın olmasını sağlamak ve zarar görmüş, dökülmüş kaşların yerine yeni kaşları çıkarmaktır. Bu sayede şekilsiz ve dökülmüş kaşların yerine 4 boyutlu gerçek tüysen oluşan biçimli kaşlar görünecektir. Bu uygulama son derece basittir fakat alanında profesyonel hizmet veren kişilerin yapması gerekir. Siz de hacimli ve kalın kaşlara sahip olmak istiyorsanız Peren güzellik merkezinde kaş tasarımı uygulamasının yaptırabilirsiniz.
Kaş Tasarımı Uygulaması Nasıl Yapılır?
İncelmiş kaşlar medikal krem ve iğne yardımı ile sıkılaştırılarak simetrik bir görünüm kazandırılır. Sonrasında 4 boyutlu olan tüyler şekillendirilerek kişinin istediği şekil elde edilir. İncelmiş kaşlar medikal krem ve iğne yardımı ile sıkılaştırılarak simetrik bir görünüm kazandırılır. Sonrasında 4 boyutlu olan tüyler şekillendirilerek kişinin istediği şekil elde edilir. Yaklaşık birkaç saat süren bu uygulamada kişi asla acı çekmez çünkü uyuşturucu krem acının önüne geçer. Sizler de İncelmiş ve bir şekilde hasar görmüş kaşlardan kurtulmak istiyorsanız Peren güzellik firmasından bu uygulamayı yaptırabilirsiniz. Her gün kaş kalemi ile kaşlarınıza şekil vermek yerine ve sürekli kimyasal maddeyi Yüzünüz ile temas etmeniz yerine kaş uygulaması yaptırarak ömür boyu kalın kaşlara sahip olabilirsiniz. Sıkıldığını zaman kaşları çıkarttırarak eski doğal kaşlarınıza kavuşabilirsiniz.
Kaş Tasarımı Uygulaması Pahalı mı?
Her kaş tasarımı gibi ve estetik uygulaması gibi bu işlemin de belli bir ücreti vardır. Fakat bu işlem kuruma göre farklılık gösterir. Sizler de Akdeniz Peren güzellik firmasından uygun fiyatlara bu işlemi yaptırabilirsiniz.