Kardeş sözleri kardeşik sözleri

TAKİP ET

Sosyal medyanın hayatımızın önemli bir parçası haline gelmesiyle birlikte değer verdiğimiz kişilere özel günler başta olmak üzere bazen güzel sözler paylaşmak isteriz.

Sosyal medyanın hayatımızın önemli bir parçası haline gelmesiyle birlikte değer verdiğimiz kişilere özel günler başta olmak üzere bazen güzel sözler paylaşmak isteriz. Yalnızca sosyal medya değil, ailemizden, kanımızdan, canımızdan bir parça olan kardeşlerimize onları özel hissettirecek bazı sözler söylemek isteriz. Bu yazıda sizler için bir araya getirdiğimiz kardeş sözleri sayesinde, doğum günü başta olmak üzere kardeşinize olan sevginizi etkileyici birkaç cümle ile süsleyebilirsiniz. İçerisinde bulunduğunuz durum ve duygu yoğunluğuna bağlı olarak farklı sözleri tercih edebilirsiniz. Burada paylaştığımız sözleri kardeşiniz ile aranızdaki etkileşimi artırmak, ona ne kadar değer verdiğinizi sözler ile ifade etmek, kardeşlik bağınızı kuvvetlendirmek için kullanabilirsiniz. Yaşantımız boyunca her zaman düz bir yol üzerinde yürümemiz maalesef ki mümkün olmuyor. Karşılaştığımız tüm zorluklar, bazen bu yolda yere düşüyor ve yaralanıyoruz. Her şeye rağmen her zaman bizi mutlu etmeyi başaran ve kolumuzdan tutup sizi ayağa kaldırmayı başaran bir kardeşe sahipseniz eğer hayatınıza girmiş en değerli insanlardan birisi kuşkusuz o olacaktır.Kardeşe güzel sözler sayesinde kardeşimizin de gönlünü almış olacağız. Yere düştüğümüzde bizi kolumuzdan tutup kaldıran ya da siz yere düşen kardeşinizi kolundan tutup kaldırırken ona umut verecek ve yoluna devam etmesini sağlayacaksınız. Bu sırada söyleyeceğiniz sözler ile ona bir hayat dersi verebileceğiniz gibi kaybettiği enerjisini yeniden toplamasını sevgi bağınız ile sağlayabilirsiniz. Kardeşinizle Whatsapp üzerinden doğrudan mesajlaşmanız sırasında kullanabileceğiniz gibi, kardeşlik sözleri paylaşımı için Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarınızda da tercih edebilirsiniz.  

Kardeş sözleri

Kardeş çınar ağacı gibidir birbirinin hatalarını örter.

Yaşamak için bir amaca ihtiyacın varsa kardeşin olduğunu unutma.

Kardeşi olmayan bu hayatta yapa yalnız kalır.

Biz kardeşimizi yarı yolda bırakmayız ya yolun sonuna geliriz ya da o işi beceririz.

Bu dünyadaki en değerli şeylerden biri kardeşine sahip çıkmaktır.

Dost ile içilen kahve güzeldir, kardeş ile paylaşılan ekmek güzeldir. Bu hayatta unutulmaması gereken Müslüman Müslümanın kardeşidir.

Belki yiyecek bir ekmek lokmamız var kardeşim, öyleyse yarısı senin yarısı benim.

Aynı anne ve babadan olmasak dahi sen benim öz kardeşimden daha yakınsın.

Sen abiliğini yap bende aslanlar gibi kardeşliğimi yaparım.

Ayağıma taş takılıp düştüğümde sen canım kardeşim ağlama kalk derdin.

Kardeşim seni öyle çok özledim ki, keşke yanımda olsan da hiç ayrılmasan.  

Kardeşlik sözleri

  Öyle değil kardeşim! Bu hayatta acımasız olursan kazanırsın.

Soframızdaki yemeği seninle severek paylaşırım.

Arada bir piyasadan uzak duracaksın ki kardeşinin değerini bilsinler.

Kardeşin birbirinden ayrı gayrı bir şeyi yoktur, kimin ne varsa ortaya koyulur herkes ihtiyacı kadarını alır.

Dost dediğiniz denizde dalga gibi olur kardeş dediğiniz denizde kasırga gibi gelir.

Bu dünyada kardeşine gülümsemeyeceksin de kime gülümseyeceksin.

Evet kardeşim! Bu hayatta birine güveniyorsan onu asla yarı yolda koymayacaksın. Kardeş kardeşin sırtını kollar gerekirse onun yerine kurşun yer.

Kardeşim sen unutma abin olduğu sürece yedi cihanda sırtın yere gelmez.   Bu sözler www.sozler.org sitemizden alınmıştır. En güzel sözler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.   Taglar : kardeş sözleri,kardeşlik sözleri,kardeşle ilgili sözler