KARAMAN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ YENİ BİNASINDA

TAKİP ET

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yeni hizmet binası törenle açıldı.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yeni hizmet binası törenle açıldı.
İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan yeni hizmet binasının açılışına, Karaman Valisi İsmet Metin, Konfederasyon Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bektaş, Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Ceylan, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hidayet Uysal, oda başkanları, işadamları, sanayiciler ve daire müdürleri katıldı.
Açılışta konuşan Karaman Valisi İsmet Metin, amacı esnaf ve sanatkarlara hizmet olan odaların temiz, modern ortamlarda üyelerine hizmet vermesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Karaman için hayırlı olmasını diliyorum. Esnaf ve sanatkarlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bu hizmeti gerçekleştirenlere teşekür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının açılışı Karaman Valisi İsmet Metin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyon Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bektaş ve Karaman Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hidayet Uysal tarafından yapıldı.
Açılıştan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bektaş, ülkenin kriz yaşadığını belirterek, "Bir taraftan Irak savaşı, bir taraftan Kıbrıs meselesi, bir taraftan erken seçim dediler, esnaf ve sanatkarın üzerinden buldozer gibi geçtiler. Sıkıntıları hep birlikte yaşıyoruz. Hepimizin sıkıntılarını çözebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şu anda 900 tane olan esnaf ve sanatkarları koperatifinin 600 tanesi faal duruma geçti. Diğer 300'ü için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

19.06.2003