Karaman'da Metamfetamin (Kristal) Operasyonu

TAKİP ET

Karaman'da narkotik polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda metamfetamin (kristal) ile yakalanan biri yabancı uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Karaman'da  narkotik polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda metamfetamin (kristal) ile yakalanan biri yabancı uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı. 

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar şubesi ekipleri yabancı uyruklu C.A.(25) ve A.T.'nin (25) uyuşturucu madde olan metamfetamin  ticareti yaptığı yönünde bilgi aldı. C.A. ve A. T.'yi takibe alan ekipler dün gece operasyon düzenleyerek 2 şahsıda yakaladı.

Ekipler tarafından gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilerek İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin il emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Metamfetamin nedir ?

Metamfetamin dünya üzerinde en hızla yayılan, çok zararlı ve tehlikeli bir uyuşturucudur. Bu uyuşturucu maddenin kullanılan takma isimlerinden bazıları: kristal, tina, crack, taş, ateş ve buz, buz. En çok kullanılan ismi ise met'tir.