Karaman Belediyespor yönetimini maça almadılar

TAKİP ET

Isparta Sitesinin Başarının Mimarları Başlıklı Manşeti yer alırken, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman Belediyespor yönetimine saygısızlık yapıldığı ortaya çıktı!.

BAŞKAN KALAYCI’YI İÇERİ ALMADILAR

Maç öncesi protokol tribünününde nerden geldiği belirsiz bir talimat ile Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman Belediyespor yönetimine saygısızlık yapıldı.

BAŞKAN KALAYCI ENGELLERE RAĞMEN GİRDİ 

Tüm engellemelere rağmen barikatları aşan Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı: "Karamanı sahipsizmi sandınız, ne olacaksa olsun haddiniz bilin " diyerek tüm zorlamalara karşın  içeriye girdi.

Diğer taraftan Isparta valisinin talimatıyla Karaman Belediyesporlu yöneticiler seyirci tribününe polis tarafından zorla götürülmek istendiği ortaya çıktı.

Müsabaka Isparta 32 Spor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

GOL OFSAYT MI ?
Pozisyon tekrarı izlendiği yenilen golün , ofsayt olmadığı görüntülerde sabit olduğu açık. Karaman Belediyespor'un uzun süredir, basit goller yiyerek lider olması gerektiği yerde 3.olduğu eleştirisi yapılıyor.


ISPARTA BOMBA32 SİTESİNİN MANŞETİ MANİDAR!
Isparta yerel haber sitesi Bomba32 ise yaptığı haberde Başarının Mimarları olarak gösterdiği ekipte Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı stada almayan  Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu olması dikkat çekici... 
Karaman Net Haber olarak yapılan saygısızlığın sorumlularının görevden alınması gerektiğini düşünüyoruz.

Ispartaspor kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Karaman Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu.
Kuşkusuz bu başarıda emeği geçenleri unutmamak gerekiyor. Isparta'nın yıllardır özlediği tabloyu ortaya koymakta büyük emek sarf eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgök, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Kulüp Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman, gece gündüz gönülden destek vererek başarının mimarları arasında yer aldılar. Hepsinin emeği oldukça fazla. Hem kendi sahamızda hem de deplasmanlarda Ispartaspor'a büyük katkıda bulundular. Bir diğer başarının ortağı da Isparta taraftarı ve Ispartaspor kulüp yöneticileridir. 

TBMM Başkanvekili Bilgiç, Ispartaspor için her sezon olduğu gibi bu sezon başından bu yana her türlü destekte bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen maddi ve manevi desteğini esirgemedi. Bu yolun sonu şampiyonluk olsun diyor, ve katkılarından dolayı Isparta'nın yöneticilerine teşekkür ediyoruz.