Kaliteli işletmeler turizm sektörüne büyük katkı sağlar

TAKİP ET

Türkiye'de kıyı şeridinde ve özellikle turizm olanakları gelişmiş olan illerimizde faaliyet yürüten oteller ülkemizin ekonomisine büyük katkı sunmaktadır.

Türkiye'de kıyı şeridinde ve özellikle turizm olanakları gelişmiş olan illerimizde faaliyet yürüten oteller ülkemizin ekonomisine büyük katkı sunmaktadır. Bu nedenle de turizm sektöründe kaliteli işletmelerin fazla olması ekonomimize birçok döviz girişini sağlayacağı için canlanmaya da vesile olacaktır. Çin'in Wuhan eyaletinde ortaya çıkan ve 2020 yılında hayatımıza girerek tüm alışkanlıklarımızı değiştiren koronavirüs pandemi süreci ile birlikte turizm işletmelerindeki hijyen ve sağlık çalışmaları da artış göstermiştir. MaCity Hotel Maltepe bu anlamda İstanbul'da faaliyet yürüten ve pandemi süreci ile ilgili tedbirleri sonuna kadar almış olan konforlu şık ve nezih bir oteldir.

MaCity Hotel koronavirüs tedbirlerini almış bulunuyor

İstanbul Maltepe'de faaliyet yürüten ve Maltepe jakuzili otel arasında ilk sırada yer alan kuruluş koronavirüs pandemi süreci ile ilişkili olarak tüm tedbirleri titizlikle almış bulunuyor. Sektöründe uzun yıllardır faaliyetlerini devam ettiren kuruluş giriş katında Türk ve dünya mutfağının en güzel lezzetlerini müşterileri ile buluşturuyor. Öte yandan bu kafa üzerinde MaCity Hotel müşterileri ayrıcalıklı imkanlardan yararlanıyor. Kuruluş İstanbul'da Maltepe otel deyince yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olarak tanımlanıyor. MaCity Hotel bünyesinde profesyonel bir ekibi istihdam ediyor. Bu sayede müşteri memnuniyeti odaklı güler yüzlü temiz ve şık bir otel konforunda konaklamak için her zaman tercih edilen mekanlardan biri olmayı başarıyor.