Kaliteli Cami ve Otel Halıları

TAKİP ET

Halı sektörünün tecrübeli isimlerinden olan Özkul Carpets, büyük alanlar için şık ve kaliteli halı imalatı yapmaktadır.

Halı sektörünün tecrübeli isimlerinden olan Özkul Carpets, büyük alanlar için şık ve kaliteli halı imalatı yapmaktadır. Piyasaya sunduğu ürünlerin kalitesi ve estetiğiyle adından söz ettiren marka, Türkiye’nin pek çok otel ve camisiyle iş birliği yapmıştır. Markanın ürettiği özgün halılar sadece yurt içinde değil, yurtdışında da büyük ilgi görüyor.
Özkul Carpets firması bir asırdır bu alanda hizmet vermektedir. Firmanın bugün yapmış olduğu işler hakkında bilgi sahibi olmak için ozkulcarpets.com  sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site içeriğinde üretilen ürünler ve yapılan uygulamaların örneklerine ulaşabilirsiniz. Sizlerde firma ile iletişime geçerek halı döşetmek istediğiniz alana dair analiz talebinde bulunabilirsiniz. Bu talebin sonucunda uygulamalar yapılmaktadır.

Birbirinden Özgün Desenli Cami ve Otel Halıları

Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Özkul Carpets, her türlü ihtiyaca uygun tasarımlarla dikkat çekiyor. Özellikle cami halısı ve otel halısı ihtiyaçlarına uygun halılar bulunduran Özkul Carpets, diğer siparişleriniz için de özel çözümler üretir. Her türlü mekânın ruhuna uygun tasarımlarla aradığınız her türlü halı Özkul Carpets’ta mevcut.
Özkul Carpets, oldukça gelişmiş bir internet sitesine sahiptir. Sitede markanın referanslarıyla ve ürettiği ürünlerle ilgili detaylı bilgiler yer alır. Bu siteyi inceleyerek ihtiyacınıza uygun çözümleri belirleyebilirsiniz. Sitenin iletişim bölümünde yer alan numaraya WhatsApp’tan ulaşarak fiyat teklifi alabilir, Özkul Carpets’i sosyal medya platformlarından da takip edebilirsiniz.