İzmir Arçelik Servis Sorumlulukları

TAKİP ET

Günümüzde İzmir de Arçelik servis hizmetleri çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Günümüzde İzmir de Arçelik servis hizmetleri çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu hizmetler en kaliteli bir şekilde verilmesine rağmen de servis sorumlulukları da bulunmaktadır. Bu servis sorumlulukları ise şu şekildedir;
İzmir Arçelik servisler tarafından verilmiş olan montaj, bakım ve onarım hizmetleri ile ilgili olarak 2 sene içerisinde aynı arıza tekrar yaşanırsa herhangi bir servis ücreti de alınmamaktadır. Tüketicilerin ürünlerin kullanım klavuzlarında yer alan konulara aykırı kullanmaması durumunda oluşan problemler ise bu madde kapsamı dışarısında kalmaktadır.
İzmir Arçelik servis hizmetleri İzmir’in pek çok alanında hizmet vermektedir. Bunlar şu şekildedir;
-Çiğli Arçelik servisi
- Buca Arçelik Servisi
- Urla Arçelik servisi
- Menderes Arçelik servisi
- Karşıyaka Arçelik Servisi
- Çeşme Arçelik servisi
- Bornova Arçelik Servisi ve daha pek çok alanda da hizmetler vermektedirler. Üstelik tüm bunların yanı sıra aynı gün müdahale hizmetleri sayesinde de aynı gün içerisinde sorunlarınıza çözüm bularak sizleri eşyalarınıza kavuşturmaktadırlar.
İzmir Arçelik Servisleri Neleri Kapsar?
-Beyaz eşyalar
- Kombiler
- Klimalar
- Ankastreler
- Aksesuarlar
Genellikle servisler bu durumlar ile ilgilenmektedir. Ancak bunun yanı sıra diğer bakım ve onarım hizmetlerini de sizlere sunmaktadırlar. Üstelik tüm bunların yanı sıra kapıda kredi kartı ile ödeme imkanını da sizlere sunmaktadırlar. Böylelikle sizlerde adreslerinizde kolaylıkla kredi kartınız ile ödeme yapabileceksiniz.