İthal Kumaş Çeşitleri

TAKİP ET

En kaliteli kumaş çeşitleri arasında yer alan ithal kumaşlar birçok farklı desen ve renkte sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

En kaliteli kumaş çeşitleri arasında yer alan ithal kumaşlar birçok farklı desen ve renkte sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Döşemelik kumaş çeşitleri arasında yer alan ithal kumaşlar iç ve dış mekân kullanımları için oldukça idealdir. Özellikle bahçe mobilyalarında kullanılan bu kumaşların su geçirmez ve itici özelliği bulunmaktadır. Firmamız bünyesinde yer alan ithal kumaşların tüm renk ve desenlerini görebilmeniz için sizleri Fatih Unkapanı’nda yer alan mağazamıza bekliyoruz. Mağazamıza gelme şansı olmayan müşterilerimiz içinse online alışveriş platformu oluşturarak tüm ürünlerimizi satın alma imkanı sağlıyoruz.
Online alışveriş sitemize lukskumas.com adresinden ulaşabilirsiniz. Site içeriğinde yer alan kumaş çeşitleri en kaliteli döşemelik kumaşlardan oluşmaktadır. İhtiyacınız olan her türlü döşemelik kumaşı buradan seçebilir, istediğiniz ölçülerde sipariş verebilirsiniz. Ürünleriniz kargo ile güvenli bir şekilde adresinize teslim edilmektedir.

Lüks Kumaş Çeşitleri

Lüks Kumaş firması olarak bizler döşemelik kumaş çeşitlerinde en kaliteli ürünleri üretmekte ve sizlerin beğeninize sunmaktayız. Döşemelik kumaş çeşitlerimizi farklı birçok alanda kullanabilirsiniz. İç mekân ve dış mekân kullanımlarına uygun olarak üretilen kumaşlarımız en kaliteli işçiliklerle ve en kaliteli malzemelerle üretildiği için uzun ömürlü olmaktadır. Minder ve kırlent yapımında, masa örtüsü ve runner olarak veya fon perde olarak tercih edebileceğiniz tüm kumaş çeşitlerimiz için sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir. Burada yer alan çeşit ve desenlerden istediğinizi seçebilirsiniz.