İtalya'da Üniversite Eğitimi Alabilmek İçin Yapılması Gerekenler

TAKİP ET

Sizlerde İtalyada üniversite okumak istiyorsanız ve bunun için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilemiyorsanız Pisa Edu ile tanışabilirsiniz.

Sizlerde İtalyada üniversite okumak istiyorsanız ve bunun için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilemiyorsanız Pisa Edu ile tanışabilirsiniz. Pisa Eğitim ve Danışmanlık firması sadece İtalya’da eğitim veren üniversiteler için Türk öğrencilere danışmanlık hizmeti vermektedir.
Bunun için pisaedu.com web sayfasına giriş yapabilir ve öncelikle bir ön görüşme neticesinde hangi okullarda ne tür eğitimler almak istediğinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizin hayalleriniz doğrultusunda, bu alanda hizmet veren tecrübeli danışmanlarımız İtalya’da uygulanan tüm eğitim şartları gereğince sizlere genel bir bilgilendirme yapılacaktır.
Birlikte yapılan görüşmeler neticesinde okul ve bölüm belirlemeleri tamamlandıktan sonra o okula ait prosedürlere ve şartlara bağlı olarak başvuru süreci başlamaktadır. Her okulun ekendi bünyesinde talep etmiş olduğu şartlar farklıdır ve bu şartlar doğrultusunda başvurular yapılmaktadır. Örneğin İtalyada tıp okumak isteyen bir öğrenci ile ekonomi okumak isteyen bir öğrencinin başvuru süreçleri farklı olacaktır.
Okumak istediğiniz okul ve bölüme dair yapılan başvuruların ardından kabul süreci gelmektedir. Okullar sizleri bünyesine kabul edip edemeyeceklerini bir yazı ile sizlere iletmektedir. Kabul işlemlerinizin ardından vize ve konaklama süreçleriniz başlamaktadır. Ve tüm bu detaylar bizler tarafından tek tek özenle yapılmaktadır.

İtalya İmat Deneme Sınavı

Firmamız sizlerin her sürecinde yanında olmaktadır. İtalya’da tıp okumak isteyen öğrencilerin girmesi gereken imat sınavı için deneme sınavları düzenlemekte ve sizi bu sınava tam olarak hazırlamaktayız.