İstanbul' un En Çok Taşınan İlçeleri 

TAKİP ET

Yeni bir eve taşınmak bazen heyecan verici olsa da planlı ve sistemli davranmadığınızda çok sıkıntılı, zorlayıcı bir sürece dönüşebilir.


Yeni bir eve taşınmak bazen heyecan verici olsa da planlı ve sistemli davranmadığınızda çok sıkıntılı, zorlayıcı bir sürece dönüşebilir. Sakince planlanmış, iyice düşünerek karar verdiğinizde, taşınma işlemini sorunsuzca atlatabilir ve bu zorlayıcı süreci sakin ve rahat bir şekilde geçebilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak çoğu zaman yenileyici bir enerjiye sahiptir.  Uzman görüşlerine göre, bir evde veya iş yerinde maksimum kalma süresi 7 yılla sınırlı olmalıdır. 7 yılın sonunda ruhumuzun yenilenmeye, yeni enerjilerle buluşmaya ihtiyacı doğuyor.
Ev taşıma için birçok sebep olabiliyor.  Çoğumuz hayatımız boyunca birden fazla taşınma deneyimi yaşamışızdır. Taşınmak için çok sebep vardır. En önemli taşınma nedenlerinin başında, iş amaçlı tayinler, evlilik gibi durumlar gelmektedir. Bunların yanında emekli olan kişiler doğduğu yerlere, memleketlerine hasret gidermek için gidip yaşamayı düşünüyor ve bu nedenle de bulunduğu yerden başka bir şehre taşınıyor.
Günümüz şartlarında taşınma sıklığı doğuran etkilerden birisi de eğitimdir. Birçok öğrenci daha iyi bir eğitim almak için, başka bir şehre ya da aynı şehirdeyse bile okuluna yakın bir eve taşınma ihtiyacı duyabilir.

Neden Sık Taşınırız?
İnsanlar taşındığı yerde belki de bir daha düzeninin bozulmayacağını , bir daha taşınmayı düşünmeden taşınabilir.  Fakat beklenmedik durumlar olabilir. Özellikle yeni iş fırsatları, hastalıklar, vefat, doğumla birlikte daha geniş bir eve geçme isteği gibi olaylar da taşınmayı gerektirebilir. Bu örnekleri çoğaltabiliriz.
En çok kimler taşınır diye düşünecek olursak; En çok memurlar taşınır diyebiliriz. Beklenmedik tayinler olabilir ve iş yeri değişince ev de değişmesi gerekir. Memurların dışında diğer ilk sırada en sık taşınanlar öğrencilerdir. Özellikle üniversite eğitimi için başka şehirlere ya da eğer büyükşehirlerde yaşıyorsa, okula gidip gelme esnasında trafikten az etkilenmek için okuluna yakın yerlere taşınmayı tercih edebilirler.
Emekli olan kişiler de taşınma konusunda başlarda yer alır.  Yaşamlarının geri kalanlarını doğup büyüdükleri yerlere, daha sakin bir hayat sürmek, özlem gidermek, büyükşehir karmaşasından uzaklaşmak adına gitmeyi tercih ederler.
Taşınma işlemlerinde semtin önemi büyüktür.  Eğer büyükşehirlerde yaşıyorsanız, evden eve nakliyat işlemlerinde , taşınacağınızın semtin önemi büyüktür. Taşınma işlemlerinin daha hızlı, kolay ve konforlu bir şekilde yapılabilmesi için bulunduğunuz ilçeden nakliye hizmeti tercih etmelisiniz. Bu sayede zamandan tasarruf edebilir, daha düşük maliyetlerde taşınma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Kalabalık bir şehir olan İstanbul’da her gün binlerce taşınma işlemi yapılıyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki; İstanbul’da en çok taşınma oranı %61 ile Avrupa yakasında gerçekleşiyor. En çok taşınan ilçe ise Ümraniye.

2020 Yılında Yapılan Araştırmalara Göre İstanbul ‘Da En Sık Taşınan İlçeler Hangileridir?


En çok taşınan ilçe Ümraniye olmuştur. Ümraniye ‘yi Esenyurt, Pendik, Küçükçekmece ve Kadıköy izliyor.

Halkalı Atakent mahallesi de İstanbul’da en yoğun taşınma gerçekleşen ilçe.

Bu ilçeleri de Bahçelievler ve Şişli takip ediyor. 

Anadolu yakası bu oranın %39 ‘una sahip. Yapılan araştırmalara göre taşınanların %27 si ise kendi eşyalarının paketlenmesi işlemini kendisi yapıyor. Kullanıcıların %51 i ise mobilya ve beyaz eşyalarının paketlenmesi aşamasında nakliye şirketlerinden destek alırken, tüm paketleme işlemlerinin nakliyecilere ait olmasını isteyenler ise %22 seviyesinde. Bizler de İstanbul evden eve nakliyat şirketi olarak sizlere bu alanda gereken hizmeti veriyoruz.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Nakliye Şirketi

Seçeceğiniz eşya taşıma firması değerli eşya ve aksesuarlarınızın zarar görmeden, hızlı ve konforlu bir şekilde götürülmesini istediğiniz eve taşınması açısından çok önem taşır.
İstanbul'da yaşıyorsanız ve taşınma işlemlerinizin en güvenli ve konforlu olmasını istiyorsanız, İstanbul evden eve nakliyat nakliye şirketi olan https://www.korkmazoglunakliyat.com/  firmasından güvenle hizmet alabilirsiniz. Formun Üstü Formun Altı