İşlersan Güneş Enerji

TAKİP ET

İşlersan Gün

İşlersan Gün. Enj. ve Gıda San. Tic. A.Ş.

 

Adres:Organize Sanayi Bölgesi 10. Cd. No:9 Karaman/Türkiye
Telefon:90 338 224 15 95
web:http://www.islersan.com.tr
Sektör: Güneş Enerji,

 

İşlersan Güneş Enerjisi Sistemleri, 1993 yılında Karaman Organize Sanayi bölgesinde üretime başlamıştır. O dönemde Güneş enerjisi depoları imalatı ve montajı yapan firmamız, 2004 yılında yeni bir açılıma giderek modern bir fabrika kurmuş, montaj işini bırakarak sadece güneş enerjisi depoları imalatı yapmaya başlamıştır.

 


Bu değişim İşlersan ailesine Türkiye'nin her noktasında yeni bayilerin katılmasını sağlamıştır.

Halen 11000 metrekare kapalı alanı, 15000 metrekarelik açık alanıyla geniş bir tesiste üretim yapan İşlersan, 85 kişilik tecrübeli personeliyle Türkiye'nin dört bir yanına güneş enerjisi deposu satışı yapabilmektedir.

İşlersan alanında Türkiye'nin en iyisidir. Çünkü İşlersan'ın ürttiği enerji depoları tamamen özgün, kendi tasarımlarıdır. Güneş enerjisi sektörüde İşlersan'ın bu haklı gururunu onaylamıştır.

İşlersan'ın kalitesi müşterilerinin yanı sıra Türk Standartları Enstitüsü'nün kalite belgesi olan TSEK, ISO 9001 kalite belgesi, Endüstriyel Tasarım Tescil Belgesi ve Faydalı Model belgeleriyle de Uluslararası Kalite belgelendirme kurumlarınca onaylanmıştır.

İşlersan ayrıca, kullandığı teknolojik makineleri ve Türkiye'nin en iyi tedarikçilerinden temin ettiği kaliteli hammaddeleri ile tüketicisinin güvenini kazanmıştır.


Source: Karaman Haber