İlan Vermek İsteyenler Buraya!

TAKİP ET

Tüm sektörlerdeki alıcı ve satıcıları bir noktada buluşturan Mezad.net, Ücretsiz İlan Ver kısmı ile birlikte hizmete sunulmuş ve uzun yıllar boyu piyasadaki yerini korumuştur.

Tüm sektörlerdeki alıcı ve satıcıları bir noktada buluşturan Mezad.net, Ücretsiz İlan Ver kısmı ile birlikte hizmete sunulmuş ve uzun yıllar boyu piyasadaki yerini korumuştur. Online pazar platformu olma formunu koruyan sitemiz, son derece güncel ilanları içererek kendini yenilemekte, araştırma ve geliştirme süreçlerini de profesyonel bir şekilde yürütmektedir. Sizlerin de görüşleri alınarak geliştirilmiş olan sitemiz, kısa zaman içinde en iyi Emlak Siteleri arasındaki yerini almıştır. Ücretsiz İlan Sitesi olarak uzman kadrosu ile hizmet vermekte olan ekibimiz, gerek yönetim gerekse de müşteri hizmetleri ile seçkin bir noktada yer alır. Gayrimenkul ve araç satışlarında yatırım yapabilme imkânı sağlayan ekibimiz, bu noktada uzun yıllar emeği olan ve tecrübeli elemanları kullanarak sitede profesyonel bir şekilde satış işlemlerinin gerçekleşmesini sağlamıştır. Satılık veya kiralık olarak otel arayanlar, hayallerindeki eve kavuşmak isteyenler ve daha onlarca müşteri için son derece özgün bir platform olan Mezad.net, sizleri de aileye katılmış bir şekilde görmek için sabırsızlanmaktadır.

Emlak Sektöründe Lider Marka

Aktif olduğu ülke sayıları ile de dikkat çekmekte olan Mezad.net hem yurt içi hem de yurt dışı anlamında son derece önemli satışların yapıldığı bir sitedir. Site içinde bulunduğunuz ülkeye göre para birimlerini çevirebilme imkanının yanı sıra, yabancı insanlar ile yapılması planlanan satışlar için de ücretsiz olarak iletişim kurma imkanı sağlanır. Yapılan bu satışlarda son derece güvenlik önlemlerini alan ekibimiz, her iki tarafın da çıkarları doğrultusunda sitenin prensiplerine uygun bir satış olabilmesi için çaba harcar. Sizler de ilan vererek onlarca hatta binlerce kişinin ilanınızı ilgilenmesini istiyorsanız veya herhangi bir konuda ilan arıyorsanız, sizler de Mezad.net ile tanışmakta geç kalmayın…