Hastasından virüs kaptı! Annesi babası ve kendisi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Karaman Kazımkarebekirli İstanbul Eyüp Sultan Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Doktor Yavuz Kalaycı koronavirüse yenildi.

mansetturkiye.com  Haberi 

İstanbul Eyüp Sultan Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Doktor Yavuz Kalaycı koronavirüse yenildi. Aile hekimi olarak görev yapan 56 yaşındaki doktor Yavuz Kalaycı'nın yakalandığı koronavirüsünün beynine gitmesi nedene ile 10 günden beri uyutulduğu ifade edildi.

İki çocuk babası Kalaycı, bugün tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Dr. Kalaycı'nın hemşire olan eşi ve iki çocuğunda virüse rastlanmadı.

ANNE VE BABASI DA HAYATINI KAYBETTİ!

İki kz çocuğu bulunan Aile Hekimi Doktor Yavuz Kalaycı'nın babası Mehmet Kalaycı 15 gün önce, annesi Narin Kalaycı da 10 gün önce korono nedeniyle yaşamlarını yitirmişti. Edinilen bilgiye göre; Doktor Yavuz Kalaycı uyutulduğu için anne ve babasının öldüğünü öğrenemeden yaşamını yitirdi.

DR. KALAYCI'NIN ÖLÜMÜNÜ ARKADAŞLARI DUYURDU!

Aslen Karamanlı olan ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olduğu belirtien Doktor Yavuz Kalaycı'nın yaşamını yitirmesinin ardından Twitter'dan paylaşım yapan İstanbul Tabip Odası, "Cerrahapaşa Tıp Fakültesi mezunlarından Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Yavuz Kalaycı'yı, Kovid-19 nedeniyle kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz.

Değerli meslektaşımızın ailesi başta olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı. Doktor Yavuz Kalaycı'nın ölümünü,Fatih Kocamustafapaşa'lı arkadaşları da böyle duyurdu. "Grup Üyemiz, KMP ilokukundan arkadasimiz Dr. Yavuz KALAYCI nin covit19 sebebiyle vefatini uzuntuyle öğrenmis bulunuyorum..

Sağlık neferi arkadaşimız Yavuz' a ALLAH tan rahmet, kederli ailesine, dostlarina, grubumuza ve semtimize bassagligi dilerim. ",

Aslen Karamanlı olan ve İstanbul'da aile hekimliği yapan Dr. Yavuz Kalaycı, edinilen bilgiye göre hastasından kaptığı virüsü ziyaretine gittiği anne ve babasına bulaştırdı. Önce 85 yaşındaki babası, emekli başkomiser Mehmet Kalaycı, 5 gün sonra 81 yaşındaki annesi Narin Kalaycı, anneden 10 gün sonra bugün de kendisi yaşamını yitirdi."