Hastalarınıza Sms İle Randevu Hatırlatma Kolaylığı

TAKİP ET

Veteriner takip programı hastalara otomatik sms yoluyla randevularını 1 gün önceden hatırlatmaktadır.

Veteriner takip programı hastalara otomatik sms yoluyla randevularını 1 gün önceden hatırlatmaktadır. Programımız randevu hatırlatmanın yanında hastalara başka önemli işlerinin takibi hakkında bilgiler sunmaktadır. Aynı anda birden fazla işlem yapmanın ayrıcalığını programımızı istediğiniz her cihaza yükleyerek keşfedebilirsiniz.
Bulutvet sizlere bulut tabanlı olarak hizmet sunan bir hasta takip programıdır. Bu programı bilgisayar, cep telefonu ve tabletlerden kullanabilirsiniz. Bulut tabanlı olduğu için bilgisayarlara herhangi bir kurulum gerektirmemektedir. Telefon ve tabletlere uygulamayı indirmeniz yeterli olacaktır.
Bulutvet sayesinde istediğiniz her an ve her yerden yeni hasta girişi yapabilir ve hastalarınızın tüm etkinliklerinden haberdar olabilirsiniz. Programı kullanmaya başladığınızda bulutvet tarafından bir ekip sizlere detaylı bilgilendirme sağlayacaktır. Ve bunun akabinde online olarak istediğiniz zaman canlı destek alabilirsiniz. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan bu program ile düzenli ve sitemli bir hasta takip süreci oluşturabilirsiniz.   

Sms Yoluyla Hasta Veteriner İşbirliği

Kuruluma ihtiyaç olmadan sadece tek bir programın indirilmesi sayesinde her türlü hizmeti sunan Bulutvet veteriner programı hem müşterilerimiz hem de veterinerlerimiz açısından büyük kolaylıktır. Hastalara gönderilen otomatik smsler içinde aşı zamanı ve tekrar muayene kontrol zamanı gibi hatırlatmalar da yer almaktadır.
Tüm veteriner kliniklerinin ortak rehberi veteriner yazılımı bir bulut yazılımı olup tüm bilgisayarlara ve diğer teknolojik araçlara rahatlıkla kurulabilir. Programımız veterinerlerimize ve müşterilerimize her konuda memnuniyet garantisi vermektedir.