Hasan Çoban Kim?

TAKİP ET

Hasan Çoban kimdir ya da şarkıları neler tarzında çok fazla soru ile karşılaşıyoruz.

Hasan Çoban kimdir ya da şarkıları neler tarzında çok fazla soru ile karşılaşıyoruz. Özellikle de son dönemlerde müzik camiasında adından fazlasıyla söz ettiren Hasan Çoban, müzik kariyerindeki adımlarını oldukça emin bir şekilde atan sanatçılardan biridir. Şimdiye kadar çıkardığı şarkıları ve albümleri ile birlikte pek çok dinleyicinin beğenisini almıştır.
1987 yılında Gaziantep ilinde doğan Hasan Çoban, müziğin içinde olan bir aile ortamında dünyaya geldi. Ses sanatçısı olmasında en etkili faktörün usta müzisyen babası Fevzi Çoban olduğunu belirtir. Türküye olan sevdası ile bu yolda ilerleyen ses sanatçısı, şimdiye kadar pek çok şarkıyı dinleyicilerine sunmuştur. Müzik kariyerine başladığından beri toplamda 6 tane albüm ortaya koymuştur.

Hasan Çoban Albümleri

Hasan Çoban Neney şarkısı ile dinleyenlerini mest etmeyi başarıyor. Son albümü Nerelere Gidem Ben içerisinde yer alan şarkı pek çok kişi tarafından kısa sürede beğeni toplamayı başardı. Çeşitli platformlarda yayınlanan şarkı şimdiye kadar 4.3 milyon dinleyiciye ulaştı. Ayrıca Hasan Çoban’ın diğer albümleri de yine aynı şekilde fazlasıyla yüksek oranda dinleyici kitlesine sahiptir.

Potpori

Engin’e Ağıt

Gel Alsana

Yine Karlar Yağdı

Mendilim Benek Benek

Nerelere Gidem Ben Belirttiğimiz albüm isimleri Hasan Çoban’ın ses kariyerinde ortaya koyduğu müzikleri kapsayan albümlerdir. Yepyeni eserleri ile müzik kariyerine devam etmeyi planlayan Hasan Çoban, tüm müzik severlerin gönlünde yer etmeyi başarıyor.
 

hasancobanofficial