Hangi Lazer Markalama Ürününü Seçmeliyiz?

TAKİP ET

Son yıllarda birçok sektörde lazer markalama çözümleri ile ilgili olan gelişmeler yakından takip edilmektedir.

Son yıllarda birçok sektörde lazer markalama çözümleri ile ilgili olan gelişmeler yakından takip edilmektedir. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi üretim yapan firmaların marka güvenirliği açısından ürettiği ürünlerin izlenebilirliğini sağlamak istemesidir. Hal böyle olunca lazer makinesi cihazlarına olan talep de çok fazlalaşmıştır.
Üretim alanlarında kullanılacak olan bu teknik ile ilgili olarak en doğru seçimi yapmak çok önemlidir. Yapacağınız yatırım gözle görülebilecek şekilde maliyet içerirken ömürlük olarak kullanabileceğiniz özelliklerde olması fayda sağlayıcı olacaktır. Maymars sitesi bu konuda satışını yaptığı ürünlerin içeriklerine göre yıllar süren garanti kapsamını da sunmaktadır.

Cihazdan Fayda Sağlamak İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yaptığınız uzun araştırmalar sonucunda alacağınız lazer markalama makinesi satın alma aşamasına gelmeden önce bazı hususları özellikle gözden geçirmeniz çok önemlidir. Bunları aşamalandıracak olursak;

Öncelikle markalama yapılacak olan ürünün içeriğinin çok iyi bir şekilde belirlenmiş olması gerekir. Ahşap mı, cam mı, plastik mi, organik malzemeler mi, metal ya da alüminyum çelik içerikli ürünlerde mi kullanılacağı çok önem arz eder.

İkinci aşama olarak ürün üzerine hangi markalama çeşidi kullanılacak. Bu kodların belirlenmesi tamamı ile sizin ürün üzerinde ne görünmesini istiyorsanız onu yansıtacak şekilde olur.

Cihazın yerleştirileceği konum ile ilgili tüm güvenlik önlemlerinin alınması gerekir. Korumalı bir kabin içerisine mi yerleştirilecek yoksa operatör ile birlikte özel bir açık alanda mı kurulacak. Bunun belirlenmesi de sizin ve makine satıcısının yönlendirmeleri ile en doğru şekilde yapılmalıdır. Maymars sitesi satış ve sonrası destek ekibi bu konuda size her zaman hizmet verecek şekilde bilgiye sahip profesyonel bir ekipten oluşmaktadır.