Halı Yıkama Hizmeti Nasıl Verilir?

TAKİP ET

Firmamız size her zaman için profesyonel bir hizmet sunar. Halı yıkama, koltuk ve perde yıkama konusunda lekesiz ve hijyenik ürünlerinize kavuşmanıza yardımcı olur.

 
Firmamız size her zaman için profesyonel bir hizmet sunar. Halı yıkama, koltuk ve perde yıkama konusunda lekesiz ve hijyenik ürünlerinize kavuşmanıza yardımcı olur. Süreli çalışma göstermektedir. Bu nedenle randevu almanız ve süreye, kurallara uyum göstermeniz rica olunur. Sizden alınan halılar belirtilen süre zarfında yıkanır kurutulur ve teslim edilir. Lekeleri çıkmış olarak, kirlerinden arınmış olarak tertemiz halılarınızı almanız mümkündür. Halı yıkamalar sizlerin temiz ve hijyenik bir ortamda yaşamanız için önemlidir. Özellikle bayanların evde kendi imkânları ile halı yıkama yapmaması adına ve teknolojiden yararlanmak adına sizler de firmamızdan halı yıkama hizmetini alabilirsiniz.
Koltuk Yıkama Hizmeti Nasıl Verilir?
Demirtaş halı yıkama hizmeti sizlere koltuk yıkama imkanı da sunmaktadır. Zaman içerisinde koltuklarımızda kullanıma bağlı olarak ya da zaman bağlı olarak lekelenmeler ortaya çıkar. Bir şey dökülmesi, oturma ile oluşan kirlilik ya da zamana bağlı sararma kirliliği oluşabilir. Bunların temizlenmesi ve ilk günkü rengine dönmesi mümkündür. Sizler de koltuk temizliğiniz için firmamızdan yararlanabilirsiniz. İletişim numaralarımızdan bize ulaştığınızda size koltuk yıkamak için gün ve saat verilir. Randevu oluşturulmuş olur. Randevu zamanı yaşam alanlarınıza gelerek, bulunduğu yerde koltuklarınız makine yardımı ile yıkanır. Lekeler için leke çıkarıcı kullanılır. Kullandığımız hiçbir leke çıkarıcı ya da deterjan sizlerin koltuk yüzeylerine zarar vermez. Makine yardımı ile hem yıkama hem de vakumlama tekniği yapıldığı için koltukların bir gün içinde kuruması sağlanır