Günübirlik Kültür Turları 

TAKİP ET

Günübirlik kültür turları gezi severlere her noktasından geniş bir kültürel yelpaze ile ziyaretçilerini davet eden ülkemizin en özel köşelerini keşfetmeye davet ediyor. Tur boyunca yapacağınız kişisel harcamalar, bazı özel müze ve ören yerleri giriş ücretleri, turun gerçekleştirildiği bölge de yapılacak aktivitelerin ücretleri ve gezi gerçekleştirilen noktalarda yapacağınız lezzet tadımları gibi bazı ekstralar tura dahil olmayan ücretlendirilmelerdir.

Sapanca Maşukiye Ormanya Turu

Eskişehir Turu

Kapadokya Turu

Yedigöller Turu

Amasra Turu

Beypazarı Turu

Ankara Çıkışlı Şebi Arus Törenleri Ve Konya Turu

Turlarını inceleyebilirsiniz.

Günübirlik Kapadokya Turu

Kapadokya Turu 1 Gece 2 Gün gezisinde doğa eliyle meydana gelen coğrafyaların en güzellerinden biri olan Kapadokya, UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesindeki yerini, volkanik dağların püskürttüğü lavlarla ortaya çıkan peri bacaları ve vadilerinin yapısı ile koruyan bir bölge. Kapadokya turu gezisinde görebileceğiniz bu doğa muhteşemleri, Asurlar’dan Hititler’e, Roma ve Bizans’tan günümüz insanına bırakılan mirasların eseri. Doğanın ortaya çıkışıyla başlayıp insan dokunuşuyla yaratılan peri bacalarındaki mağara evler, Kapadokya turu ziyaretçileri için şık, orijinal ve lüks otel odalarına dönüşüyor.

Kapadokya Tatil Paketi için kapsamlı ve pek çok tercih sunan tatil paketlerinden yararlanmak mümkün. Tatil paketi, esas olarak uçak bileti ve konaklama hizmetinden meydana geliyor. Bu paketlere istenildiği takdirde araç kiralama, transfer gibi hizmet ve servisler ilave edilebiliyor. Bütün seyahat adımlarının tek bir yerden düzenlenmesine imkân veren Kapadokya tatil paketi, farklı ihtiyaç ve beklentilere cevap veren yüzlerce tercihle göz dolduruyor. Tatil paketi fiyatları uçuş sınıfı, konaklama tercihleri, satın alınan ek hizmetler, tatil süresi ve kişi sayısı gibi çeşitli değişkenlere göre tanımlanıyor. Size en ideal tatil paketini tercih ederek Kapadokya’nın büyüleyici atmosferine yolculuğa çıkabilirsiniz. Ayrıca, erken rezervasyon fırsatları ile bütçe dostu bir tatil düzenleyebilirsiniz.

 

Günübirlik Amasra Turu

 

Ankara çıkışlı Amasra turu ile ilçenin pek çok tarihi yerlerinin ve müzelerinin gezilmesi muhtemel. Bunun için daha uzun süreler gerekirken, sadece Amasra turu rezervasyonu ile ilçenin sokaklarında kolaylıkla gezilebiliyor ve mahalli halk ile iletişime daha basit geçiliyor. Aynı vakitte lokal yiyecekleri de tatmak muhtemel oluyor.

 

Amasra’da gezilmesi gereken yerler arasında çarşılar, kaleler, plajlar ve müzeler ilkin geliyor. Amasra Kalesi: Roma döneminde uygulanan kale, Sormagir ve Zindan kalesi isminde iki temel kütleden ortaya geliyor. Kalenin tepesinden şayet Amasra’nın olağanüstü görünümü, tabiatı ve tarihi yapıları görülüyor. Cenoosuva Şatosu: Osmanlı Dönemi'nin ilk senelerinde Cenevizliler yönünden sarfedilen ve Amasra Kalesi içinde bulunan Cenova Şatosu içinde Cenova ailelerine dair armalar bulunmaktadır. Fatih Camisi: Amasra’nın Fatih Sultan Mehmet yönünden fethi esnasında camiye çevrilen bu yapı, tarihi kokusu ile ziyaretçilerini bekliyor.

 

Günübirlik Yedigöller Turu

Günübirlik Yedigöller turu sizi tabiat ile iç içe olmaya ve tazelenmeye çağırıyor. Karadeniz Bölgesi’nde bulunan Yedigöller Milli Parkı, Türkiye’nin yeşil rotalarından biri olma niteliğine sahip. Siz de doğanın kucağına rotanızı çevirmek ve karışıklığı ardınızda bırakıp yenilenmek istiyorsanız avantajlı Yedigöller turları ile yola çıkabilirsiniz. Türkiye’nin görünümü mükemmel yerlerinden biri olan Yedigöller bunun yanı sıra kamp kısmı için de elverişli bir yer olması sebebiyle tatil severlerin dikkatini çekiyor.

 

 

Günübirlik paketlerimiz için http://www.binhantur.comweb sayfamızdan online rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Web sayfamız üzerinden kredi kartınız ile dilerseniz %40 ön ödeme ile kayıtlarınızı oluşturabilir veya tam ödeme yaparak Günübirlik Turlar için kayıtlarınızı oluşturabilirsiniz. Dilerseniz 0850 308 57 68 no’lu çağrı merkezimiz ile iletişime geçerek şirket iban bilgilerimiz alabilir, ön ödeme veya tam ödemelerinizi şirket hesabımıza havale/eft yoluyla iletebilirsiniz. Kızılay Karanfil Sokak’ta bulunan BİNHAN TUR ofisimizden Günübirlik Turlar ile ilgili yüz yüze bilgi alabilir ve nakit veya kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilirsiniz.