Gönüllü Yardım Dernekleri

TAKİP ET

Ülkemiz çapında InterTurkey adıyla anılan ve dört bir yanda iyilik hareketleri gerçekleştirmekte olan oluşum, 2012 yılından beri Bilal Özdemir öncülüğünde faaliyet göstermeye devam etmektedir.

 Ülkemiz çapında InterTurkey adıyla anılan ve dört bir yanda iyilik hareketleri gerçekleştirmekte olan oluşum, 2012 yılından beri Bilal Özdemir öncülüğünde faaliyet göstermeye devam etmektedir. Ülkemizde yer alan birçok köy, kasabaya ve şehre ulaşmayı başarabilen oluşum, 2020 itibarıyla da 17 ülkede temsilcilik açabilmiş durumdadır. Kurulan alt oluşumlar ile adından daha da söz ettirmekte olan InterTurkey kuruluşu, grup adminlerinin başarılı işler çıkarmasına nazaran sürekli büyümekte ve gelişim göstermektedir. Bu büyük ailenin mimarı olan Bilal Özdemir, ‘’Gerçekleştirilen kaliteli işlere nazaran bünyemize katmakta olduğumuz hayır sever sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Artık adımızı uluslararası platformda dahi tanıtabilmekteyiz. Bize bu başarıyı getiren ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.’’ diye açıkladı.

InterTurkey Gönüllü Yardım Projeleri

 2012 yılından beri gönüllü olarak yardım projeleri gerçekleştirmekte olan InterTurkey ekibi, bünyesinde yer alan yönetici kadro ve ekip çalışanları ile bir bütün olarak büyümeye devam etmektedir. Ülkemizde gidilmeyen tek bir köy dahi bırakılmayacağını savunan grup, faaliyetlerine Bilal Özdemir başkanlığında 2020 itibarıyla da devam etmektedir. InterTurkey kurucu üyelerinden olan Bilal Özdemir, ‘’ Gönüllü yardım projeleri, kurulduğumuz yıldan beri bizlerin vizyon aklı olarak geçmekte ve bu uğurda faaliyet göstermekteyiz. Hal böyle olunca ülke çapında birçok yardım severe ulaşarak uluslararası platformda dahi adımızdan sıklıkla söz ettirmeyi başardık. Bu başarının bizlere ulaşmasında payı olan herkese çok teşekkür ediyorum.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.
Bilal Özdemir'in sosyal medya hesapları:
Facebook: https://www.instagram.com/b.ozdemir/
Instagram: https://www.facebook.com/bilal.ozdemir.313371