Geniş Bant Kalitesi

TAKİP ET

Standart bant kalitesinden daha avantajlı olarak geniş bant kalitesini sizlere sunan Kablonet İstanbul bu özelliği ile aynı anda çok fazla kullanıcının yüksek hızlı internet kullanmasını sağlıyor.

Standart bant kalitesinden daha avantajlı olarak geniş bant kalitesini sizlere sunan Kablonet İstanbul bu özelliği ile aynı anda çok fazla kullanıcının yüksek hızlı internet kullanmasını sağlıyor. 10 Mbps den 100 Mbps ye kadar farklı hızların yer aldığı internet tarifelerini size özel fiyatlar üzerinden alabileceğiniz bir internet servis sağlayıcısı olan Kablonet tamamı kendisine ait olan alt yapı sistemini kullanıyor. Ankara ve çevresinde oturanlar için sunmuş olduğu ekonomik tarifeler ile adından söz ettiren Kablonet Ankara kesintisiz ve kaliteli internet keyfini sizlere sunuyor. İnternette sörf yapmak isteyenler için çok ekonomik kampanyalar sunan firma bu sayede her evde fiber hızında internet olmasını sağlıyor.

İzmir Kablonet

Türkiye’nin 23 farklı şehrinde hizmet veren ve Kablonet İzmir olarak İzmir bölgesine yüksek hızlı internet kullanım imkânı sağlayan firma bu alanda çok başarılı bir servis sağlayıcısı olma özelliğine sahip. İnternet dışında kablo yayını ve sabit telefon hattı imkânına sahip olduğunuz firma çok ekonomik kampanyalar ile sizlere hizmet veriyor.
kablonet.net adresine giriş yaparak Kablonet uygulamasının hangi illerde olduğunu ve bulunduğunuz binaya ait altyapı sorgulamasını site üzerinden yapabilirsiniz. Eğer bir Kablonet kullanıcısı iseniz mevcut paket ve tarifelerinize ek olarak ne türlü hizmetler alabileceğiniz ve bu hizmetlerin en güncel fiyatlarını site üzerinden takip edebilirsiniz. Kullanım alışkanlıklarınıza göre en doğru paket seçimi tarafımızdan sizler adına yapılmaktadır.