Gençlik Ve Spor Bakanlığı Tarafından Yapılan Yazılı

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan yazılı ve sözlü sınav sonucunda Kayseri'den sonra başarıyla atanan yurt müdürleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı nezaretinde görevlerine kavuştu.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan yazılı ve sözlü sınav sonucunda Kayseri'den sonra başarıyla atanan yurt müdürleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı nezaretinde görevlerine kavuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yazılı ve ağızdan yapılan terfi ve unvan değişikliği gorabet yapılan inceleme sonucunda görevini İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü müdürüne devreden Kabakcı nezaretinde görevini aldı Yurt müdürü olarak görev yapan yurt yöneticilerine teslim etti.
Görevlerinizi yerine getirirken gösterdiğiniz gayret ve özveri için teşekkür ederim diyerek teşekkür belgesi verdi. Öte yandan, Kabakcı, Yurtlarda vekaleten Müdürlük görevi yürüten Yurt Yönetim Müdürlerine "Görevlerinizi ifa ederken göstermiş olduğunuz gayretleriniz ve özverilerinizden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek Teşekkür Belgesi takdim etti.