Fransız Mutfağından Gelen Eşsiz Lezzet Endorfia'da

TAKİP ET

Fransız Mutfağından Gelen Eşsiz Lezzet Endorfia'da Fransız mutfağı dendiğinde aklınıza birçok lezzet geliyor olmalı. Ama en çok da leziz ve renkli bezeleri düşündüğünüzü biliyoruz. Renkleriyle gözleri kamaştıran bu lezzetler tatlarındaki o aromatik ve yoğun lezzet ile adeta cezbediyor. Yiyenin bir daha yemek isteyeceği ve tadını asl

Fransız Mutfağından Gelen Eşsiz Lezzet Endorfia’da

Fransız mutfağı dendiğinde aklınıza birçok lezzet geliyor olmalı. Ama en çok da leziz ve renkli bezeleri düşündüğünüzü biliyoruz. Renkleriyle gözleri kamaştıran bu lezzetler tatlarındaki o aromatik ve yoğun lezzet ile adeta cezbediyor.

Yiyenin bir daha yemek isteyeceği ve tadını asla unutmadığı bu makaronlar artık Endorfia mağazasında da var. Türkiye’nin çok sevdiği bu Online mağazada daha neler var neler. Birçok özel ve tasarımlı ürünlerden hatta makaronlar gibi çok sevilen çikolatalardan da bahsediyor olacağız.

Üstelik en uygun makaron fiyatları ile beraber alacağınız daha bir sürü ürün için de uygun fiyatlar ödeyeceksiniz. Bu bütçe dostluğu da sizlere çok iyi gelecek. Daha ne olsun? Her yönüyle müşteri beğenisini kazanan harika bir adresle geldik bugün sizler için.

Makaron Çeşitleri Neler?

Eğer siz de bir makaron sever iseniz çok şanslısınız. Çünkü taze ve aromatik lezzetiyle herkesin favorisi olmayı başaran bu başarılı lezzetler sizleri de mest edecek.

Limonlu, Hindistan cevizli, Antep fıstıklı, vanilyalı, frambuazlı vb. gibi çeşitleri ile inanılmaz bir lezzet şöleni yaşatan bu makaronlar zihinlerden silinmiyor. Üstelik Endorfia bu enfes makaronları tekli olarak satışa sunduğu gibi kahve ile de bir araya getirmiş. Yani birbirine en çok yakışan makaron ile kahve için özel setler hazırlamış.

Dilediğiniz zaman ister tekli makaron paketi alabilirsiniz dilerseniz de kahvenin de yer aldığı setleri tercih edebilirsiniz. Hem de en ucuz makaron fiyatları ile bu setlere en kısa sürede sahip olabilirsiniz. Sadece rotanızı Endorfia’a çevirmeniz yeterli. Eminiz ki bu mağaza size de sevdiklerinize de çok iyi gelecek.

Kahvesiz Asla Diyenler Bu Adrese

Kahvenin her hali olsa da içerim diyenler ve kahvesiz asla olmaz diye düşünenler burada mı? Sizleri kahvenin her türüyle buluşturacak bir mağazadan söz etmek istiyoruz. Evet, yine Endorfia’dan bahsediyoruz. Bu mağazada damaklara özgü lezzetine doyum olmaz kahveler bulunuyor.

Türk kahvesinden tutun da filtre kahveye ve dünya kahvelerine kadar birçok seçenek yer alıyor. Üstelik dünya kahvelerini içerken kendinizi adeta başka diyarlarda hissediyorsunuz. Bunun için ilk deneyiminizi yaşayabilirsiniz. Dünya kahvelerini alıp deneyebilirsiniz.

Özellikle de aromatik tadıyla herkesin favorisi olan filtre kahveler de şimdi Endorfia’nın yenilenmiş stoklarında yer alıyor. Ayrıca bu kahveleri saatlerce sıcak ve taze tutacak kişiye özel termos modelleri de mağazada sizleri karşılıyor olacak.

Kişiye Özel Termos Nasıl Kullanılır?

Kişiye özel termos modelleri birden çok çeşidi ile stoklarda mevcuttur. Bardak termos halinde olan modelleri de bulunan kişiye özel termoslar tam anlamıyla kahve saatlerini anlamlı kılıyor. Çünkü bu termoslar ile hazırlayacağınız kahveleriniz 4-6 saat süresince sıcacık kalır.

Doğa yürüyüşleri, geziler, iş seyahatleri vb. gibi durumlarda yanınızda taşıyabileceğiniz bu termoslar sayesinde kahvelerinizi aşkla tüketebileceksiniz. Üstelik bunların yanı sıra bitki çaylarını da sıcak olarak yine bu termoslar sayesinde muhafaza edebilirsiniz.

Bunun için mağazaya uğrayın ve kişiye özel termos çeşitlerine göz atın diyoruz. Eminiz ki sizi sizden alacak çeşitleri ve renkli seçenekleri ile bu termoslar, sevdikleriniz için de ideal hediye seçenekleri olacak.

Kişiye Özel French Press ile Kahve Nasıl Demlenir?

Kişiye özel termoslar veya french pressler ile dünyanın belki de en leziz kahvesini demleyeceksiniz. Bunun için de ihtiyacınız olan malzeme sayısı oldukça azdır. Aşağıda malzemelerden ve kahvenin french press ile demlenme aşamalarından bahsettik. İşte detaylar…

Malzemeler;

7-8 gram Premium filter kahve

1 adet French press

1 su bardağı su

Yapılışı:

    Bir su bardağı suyu kettla’da veya başka bir alet yardımı ile kaynatın.

    Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek Premium filtre kahveyi ekleyin.

    5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlanmasını bekleyin. Ve sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın.

    Ortada duran press’i 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin.

    Kahve bardağınızı hazırlayın ve kahveyi yavaş yavaş bardağa boşaltın.

French press ile kahve demlemek işte bu kadar kolay, afiyet olsun.

Yılbaşına Özel Hediyeler Endorfia’da

Hazır yılbaşına da sayılı günler kala Endorfia’nın müşterileri için sunduğu harika avantajlardan söz etmek istiyoruz. Birbirinden şık, kaliteli, sağlam ve uzun ömürlü üstelik bir o kadar da ucuz ürünler bu mağazada sizleri bekliyor.

Her geçen gün artan çeşitler de bir yana muhteşem lezzetler de tazelikleri ile mağazanın en güzel köşesinde sizleri karşılıyor olacak. Dilediğiniz zaman kalbinizden ve aklınızdan geçen kişiye asla unutamayacağı özel bir hediye alabilirsiniz.

Eminiz ki bu ayrıcalıklı hediyeler karşısında sevdiklerinizi dünyanın en mutlu insanı yapacaksınız. Tam da şu anda elinize kahvenizi alın ve yudumlayın. Peki, ya sonra? Sonra da Endorfia mağazasına doğru rotanızı çevirin ve hediyelerden hediye beğenin.