Felç Hastaları İçin Fizyoterapi

TAKİP ET

Fizik tedavi diğer ismi ile fizyoterapi birçok nörolojik, ortopedik ve pediatrik hastalığın tedavi dönenimde başvurulan ilaçsız bir tedavi şeklidir.

Fizik tedavi diğer ismi ile fizyoterapi birçok nörolojik, ortopedik ve pediatrik hastalığın tedavi dönenimde başvurulan ilaçsız bir tedavi şeklidir. Bu tedavi sürecinde vücuda dışarıdan elektrik akımı, masaj, egzersiz, sıcak ve soğuk uygulamalar ve ağrı kesmeye yönelik özel çalışmalar yapılmaktadır. Çoğu kez hastane ortamında ve özel fizik tedai merkezlerinde yapılan bu tedavilerin evlerde uygulanması çok daha başarılı ve hızlı sonuç getirmektedir.
Örneğin felç hastalığınız varsa bu süreçte çok etkin ve başarılı bir fizik tedavi uygulamasına tabi olmanız çok önemlidir. Fizik Tedavi felç hastalarında en az ilk müdahale kadar önemli ve gereklidir. Evde fizyoterapi çalışmalarında sizlere hem çok düzenli hem de çok daha verimli bir tedavi uygulanmaktadır. Hastanelerde yarım saat civarı etkin olarak yapılan fizik tedaviler evlerde bir – bir buçuk saat aralığında sürmektedir. Hastanelerde verilen tedavilerin aynısı evlerde de sizlere birebir ilgi ile sunulmaktadır. 

Ekol Fizyoterapi İle Evde Fizik Tedavi

Ekol Fizyoterapi olarak bizler İstanbul içinde evde fizik tedavi hizmeti sunuyoruz. Fizyoterapist doktorlarımız, hemşirelerimi ve hastabakıcılarımızla birlikte sizler için özel olarak hazırlanmış planlar doğrultusunda evlerinizde tüm tedavi süreciniz yapıyoruz.
Hastanelerde kullanılan tüm ekipmanların kullanıldığı tedavilerin aynısının evlerinizde birebir olarak almak ve çok daha kısa sürelerde daha başarılı sonuçlara ulaşabilmek için bizlere ulaşabilirsiniz. Tüm ekibimiz sizlere özel olarak biz tedavi programı hazırlayacaktır.