Eve Doktor Çağırma Hizmetleri

TAKİP ET

Tercih ya da zorunluluk durumlarında evde doktor muayenesi, uzman doktor ve profesyonel sağlık ekipmanları eşliğinde gerçekleştirilen hizmetlerden biridir.

Tercih ya da zorunluluk durumlarında evde doktor muayenesi, uzman doktor ve profesyonel sağlık ekipmanları eşliğinde gerçekleştirilen hizmetlerden biridir. Evde hastayı ziyaret edilen hastaya doktor tarafından teşhisin koyulması, gerekli tedavinin uygulanması ve ilaçların reçete edilmesi gibi tüm bu ihtiyaçlar evde sağlık hizmetlerinin kapsamındadır.
Güvenilir ve on yıllarda talebin oldukça arttığı bu hizmet, hem hasta hem de yakınlarının yaşam kalitelerini artırmaya yönelik bir hizmettir. Tıpkı sağlık kuruluşunda tedavi olan hastalar gibi eksiksiz cihaz ve ekipmanlar ile evde doktor hizmeti Hürmet evde bakım tarafından verilen hizmetler arasında yer alıyor. Böylece evinin konforunda bireylerin muayene edilmesi mümkün olurken, hastanelerin de doluluk oranı acil hastalara öncelik tanıyacak düzeyde olur.

Evde Doktor Hizmetlerinden Yararlanmanın Avantajları

Kişiye özel nitelikte olan hasta bakım hizmetleri kronik hastaların sürekli hastane ortamına maruz kalmalarını önüne geçer. Psikolojik açıdan kendini rahat hisseden hastaların tedavi sürecine daha uyumlu olmaları mümkündür.
Enfeksiyon riski yüksek hastalar için evde muayene olmak yaşam kalitesine olumlu yönde etki eder. Hastane yolunda geçecek olan sürenin hastanın sevdikleri geçirme olanağı bulabilir. İstenilen anda ulaşılabilir bir hizmet olmasından dolayı beklemeden tedavi olmak mümkündür. Hizmetin içeriğine göre değişen eve doktor çağırma fiyatları sağlanan konforun karşısında oldukça makul seviyededir. Uzman doktor kadrosunda kaliteli bir evde sağlık hizmetleri için Hürmet evde bakım güvenle aranacak kuruluşlardan biridir.