Ev Mobilyalarında İnce İşçilik İle Montajlama Hizmeti

TAKİP ET

Binbir emek ile satın alınıp yaşam alanınızın baş köşesine yerleştirilen dekoratif ürünleriniz ve eşyalarınız taşınma sırasında özel bir korunma ister.

Binbir emek ile satın alınıp yaşam alanınızın baş köşesine yerleştirilen dekoratif ürünleriniz ve eşyalarınız taşınma sırasında özel bir korunma ister. Bazı eşyaların ise değeri parasından da kıymetlidir. Büyüklerimizden kalmış olan veya maddi bir para birimi ile ölçülemeyecek manevi kıymeti bulunan eşyalarınızı taşınırken titizlikle koruyacak bir firmayız. Taşıdığımız tüm ürünlerde garanti koşuluyla hizmet vermekteyiz.
Mobilya montaj hizmetlerimiz sırasında sizin de kıymet vermiş olduğunuz eşyaya ayrı bir hassaslık göstererek sektörde kalitemizi sunuyoruz. Verilen hizmetimiz yalnızca ev içi alanlarda değil ofis alanlarında mobilyalarda montajlama ve tamirat işlemleri de uyguluyoruz.

Hijyenik ve Temiz Koşullarda İşçilik Hizmetleri

Çalışma koşullarımızı en iyi şekilde ve titizlikle ayarlarken dış faktörlerden kaynaklı olarak oluşabilecek tüm sıkıntıları minimize edecek teçhizata sahibiz. Firmamız kapsamında kurulan Mobilya montaj ustası mobilyalarınız özenle işlem basamaklarından geçirildikten sonra yine aynı titizlikle çalışma alanını temiz bir şekilde bırakarak işimizi sonlandırıyoruz. Firmamız bünyesinde vermiş olduğumuz hizmetler; mobilya kurulum, mobilya demontaj ve mobilya onarım hizmetleri olmak üzere 3 farklı kategoride aktif olarak görev alıyoruz.
Taşınma sırasında meydana gelebilecek parçalama (demonte) ve birleştirme (monte) işlemlerini en küçük parçaya dikkat edilerek uzman ekibimize gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek ve sizlere en uygun fiyatı sunabilmemiz için bizlerle iletişim numaralarımız üzerinden irtibata geçebilirsiniz.