Eskişehir Su Sporları

TAKİP ET

Su sporları çok özel bir ilgi alanıdır. Bu alanda yapılan her bir spor insanlara çok büyük fayda sağlamaktadır.

Su sporları çok özel bir ilgi alanıdır. Bu alanda yapılan her bir spor insanlara çok büyük fayda sağlamaktadır.
Hayatın su ile başladığını bilmeyenimiz yoktur. bugün su olmadan bir hayat yaşamanın mümkün olmadığını da.. Sizlerde su sporları alanında tercihler yaptıysanız hem fiziksel hem de ruhsal olarak büyük bir gelişime hazır olmalısınız.
Su sporları denildiğinde ilk akla gelen alanlar yüzme, dalgıçlık, cankurtaranlık ve kano alanlarıdır. Bu alanların her biri hem kaslarınızın tümünde aynı oranda bir gelişime neden olmakta, hem de verimli oksijen kullanımı ve suyun insan vücudunda yarattığı rahatlama ile kendinizi çok daha zinde ve sağlıklı hissetmenize olanak sunmaktadır.
Eskişehir Arad Global Club olarak bizler sizlere farklı birçok alanda olduğu gibi su sporları alanında da eğitimler vermekteyiz.

Arad Global Club

Arad Global Club sizler için birçok farklı alanda eğitimler düzenleyen bir merkezdir. Burada yapılan her tür spor ve terapinin ortak bir noktası vardır. Her biri hem zihinsel hem de ruhsal olarak gelişiminizi sağlamaktadır.
Eskişehir Kick Boks çalışmalarında yer almak isterseniz aradglobalclub.org adresine giriş yapabilir ve iletişim bilgilerinden bizler ulaşabilirsiniz. En çok tercih edilen savunma sanatları merkezimizde uygulanmaktadır.
Eskişehir Pilates eğitimleri için alanında en başarılı eğitmenlerimizden istediğiniz gün ve saatlerde eğitimler alabilirsiniz.
Eskişehir Yoga çalışmalarımıza katılarak hem güçlü bir fiziğe hem de sakin ve dingin bir ruha kavuşabilirsiniz.