Eras Nakliyat

TAKİP ET

Eras nakliyat 20 yıla aşkın Mersin'de taşımacılık yapmaktadır.

Eras nakliyat 20 yıla aşkın Mersin’de taşımacılık yapmaktadır. Birçok sigorta şirketi ile çalışan firma makul fiyatlarla Mersin evden eve nakliyat yapmaktadır. Aynı zamanda şehir dışı nakliyat da yapmaktadır. Eras nakliyat web sitesini ziyaret ederek müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz.
Eras nakliyat ile çalışmak istiyorsanız web sitelerinde bulunan Teklif Al kısmına mesaj atmanız yeterlidir. Eşya miktarına ve ağırlıklarına göre farklı ev tiplerine farklı fiyatlar belirlenmiştir. Mersin evden eve taşımacılık fiyatları; Mersin'de 1+1 evler 750 TL ile 1,500 TL arasında, 2+1 evler 1,000 TL ile 1,750 TL arasında, 3+1 evler 1,000 TL ile 2,000 TL şeklindedir. Eşyalarınıza firma tarafından bir zarar geldiğinde endişe etmenize gerek yok. Firma sigortalı olarak çalışmaktadır.

Eras İle Şehir Dışına

Eras nakliyat sadece evden eve nakliyat Mersin yapmamaktadır. Mersin’den diğer illere de taşımacılık yapan firma aynı zamanda asansörlü taşımacılıkta yapmaktadır. Günümüzde binaların boyuna uzamasından kaynaklı nakliyat şirketleri de taşımacılığını buna göre güncellemiştir. Çok az nakliyat şirketi asansörle çalışmaktadır. Eras nakliyat da bunlardan biridir.
Eras nakliyat sayesinde hem hızlı taşımacılık hem de güvenilir taşımacılık yapmanız mümkündür. Firmanın web sitesinde bulunan iletişim alternatiflerinden birini kullanarak destek ve fiyat alabilirsiniz. Sizlerle çalışmak için uygun fiyat belirleyip sizlere yardımcı olacaklardır. Yapmanız gereken tek şey ise https://www.evdenevenakliyatmersin.com/ sitesine göz atıp müşteri yorumlarına bakmak olacaktır.