Endüstriyel Klimalarda Gürültü Önemli Midir?

TAKİP ET

Kullanım alanına göre bu sorununun cevabu değişmektedir. Örneğin ameliyathane için alınan endüstriyel klimalar sessiz olmalıdır.

Kullanım alanına göre bu sorununun cevabu değişmektedir. Örneğin ameliyathane için alınan endüstriyel klimalar sessiz olmalıdır. İşlem yapan yani ameliyat yapan personellerin odaklanmaya ve dikaktli bir çalışmaya ihtiyacı vardır. Bu nedenle sessizlik gerekir. Klimalar da kullanım alanına göre seçim yapılmasının ana sebebi budur. Ya da sadece depo olarak kullanılacak ve cansız nesnelerin depolanacağı bir soğutma deposun da ses olması ya da olmaması çok da önemli değildir. Sizde kendinize uygun olan klimayı endüstriyel klimalar arasında seçmekte zorlanıyorsanız uzman ekibimizde ve firmamızın edindiği yılların tecrübesinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca firmamız sizlere Poliürethan tampon ve Vinç kabinleri konusunda da hizmet vermektedir. Klima satın almadan önce ilk olarak gürültü testi yapmalısınız ve ses düzeyinin sizin istediğiniz aralıklarda olduğundan emin olunuz. Eğer bu sessizlik için özel olarak üretilen bir klimaya sahip olmak istiyorsanız özel dizaynları gereği sadece fan sesine sahip olan klimalar da mevcuttur.

Klima Seçimi Konusunda Aldığım Yardıma Ücret Öder Miyim?

Firmamız sizlere sizi memnun etmek için hizmet vermektedir. Belirlediğimiz bu mottomuz sayesinde sektörümüzde lider firmalar arasında yer almaktayız. Endüstriyel klimalar konusunda istediğiniz amaca veya bölgeye uygun olup olmadığı gibi seçimler için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Sizlere uzman ekibimiz titizlik içerisinde seçimlerinize ücretsiz şekilde yardımcı olacaktır. Sizde uygun fiyata kaliteli hizmet istiyorsanız doğru yerdesiniz.