En uygun şeffaf diş teli fiyatları Konya

TAKİP ET

Şeffaf diş teli uygulaması bu alanda kullanılan en son ve en yenilikçi yöntemlerden birisidir. Yetişkinler için tercih edilen bu tedavi yönteminde şeffaf bir aparat kullanılmaktadır.

 

Şeffaf diş teli uygulaması bu alanda kullanılan en son ve en yenilikçi yöntemlerden birisidir. Yetişkinler için tercih edilen bu tedavi yönteminde şeffaf bir aparat kullanılmaktadır. Klasik diş teli tedavilerinde braket ve tellerden oluşan bir tedavi uygulanırken, şeffaf diş teli tedavilerinde braketsiz bir sistem oluşturulmaktadır. Hastalar için özel olarak yapılan şeffaf aparatlar gerektiği zaman çıkarılabilen hareketli parçalardır. Böylelikle yetişkinler diş yapısı bozukluklarının tedavilerinde bu şeffaf aparatlarla çok daha kolay bir tedavi süreci geçirebilirler. Yemek yerken ya da istedikleri her an bu aparatları çıkarabilir ve hareketli bir kullanım alanı yaratabilirler.
Şeffaf diş teli fiyatları klasik diş teli uygulamalarına göre farklılıklar göstermektedir. En uygun şeffaf diş teli fiyatları Konya için Dt. Sema Koyuncu ile iletişim kurabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz bir ön muayenenin ardından hem şeffaf diş teli fiyatları için hem de tedavi süreçleri için gerekli tüm bilgileri alabilirsiniz.

Konya ortodonti uzmanı

Dt. Sema Koyuncu Konya ortodonti uzmanı olarak çalışmaktadır. Tüm ortodontik sorunlarınız için randevu alabilirsiniz. Diş yapınızda oluşan bozukluklar sizleri hem kozmetik olarak hem de sağlık açısından rahatsız ediyorsa, en doğru yöntemlerle ve en uygun maliyetlerle tedavi edilmesini sağlayabilirsiniz.
Diş teli uygulamaları sadece ortodonti uzmanları tarafında yapılmaktadır. bu uygulamalar için hijyenik klinik ortamlarında uzman hekimler tarafından tedaviler uygulanmaktadır.