En Uygun İstanbul Yeni Havalimanı Otelleri

TAKİP ET

İstanbul yeni havalimanının açılması ile bilikte o bölgede hizmet veren otellerde de ciddi oranlarda yoğunluk ve hareketlilik başladı.

İstanbul yeni havalimanının açılması ile bilikte o bölgede hizmet veren otellerde de ciddi oranlarda yoğunluk ve hareketlilik başladı. İş için veya gezi amaçlı İstanbul’a gelen herkes havalimanına yakın olan otellerde konaklamayı tercih ediyor. Bunun için İstanbul yeni havalimanı otel arayışlarında karşınıza bazı alternatifler çıkıyor.
Dem İstanbul Otel bu aramalarda sizlere sunulan en güzel otellerden birisidir. Sunmuş olduğu kaliteli hizmet ve merkezi konumu ile birlikte 3. havalimanı otelleri arasında en çok tercih edilen otel burası.
Dem İstanbul Otel sizlere en uygun fiyatlı hizmet için çalışıyor. 4 yıldızlı otelde sizlere sunulan tüm konaklama imkânları en kaliteli şekilde belirleniyor. Restoran, oda servisi, servis araçları, temiz ve lüks aynı zamanda konforlu odaları ile her türlü ihtiyaçlarınızı en güzel şekilde karşılıyor. VE tüm bunları en uygun fiyatlarla sizlere sunuyor.
İstanbul yeni havalimanı otel fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilmek için site adresine giriş yapabilirsiniz. Site içeriğinde otele dair her türlü hizmet ve konaklama şartlarını da bulabilirsiniz.

Dem İstanbul Otel Konumu

Dem İstanbul Otel İstanbul’un merkezi olan Güneşli ‘de yer alıyor. Otel İstanbul yeni havalimanına sadece 25 dakika uzaklıkta bulunuyor. Aynı zamanda İstanbul’un turistik alanlarına, yeme içme mekânlarına, iş merkezlerine ve otogara oldukça yakın bir yerde. CNR Fuar Alanı, İkitelli, Bağcılar Tüyap gibi iş merkezlerine ise sadece 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor.