En İyi İngilizce Kurs Merkezi

TAKİP ET

Aksaray Amerikan Kültür kurs merkezi olarak sizlere İstanbul Fatih bölgesinde hizmet veriyoruz. Amerikan Kültür Derneği kurumunun Aksaray şubesi olarak bölgenin en iyi dil kursu olarak çalışıyoruz.

Aksaray Amerikan Kültür kurs merkezi olarak sizlere İstanbul Fatih bölgesinde hizmet veriyoruz. Amerikan Kültür Derneği kurumunun Aksaray şubesi olarak bölgenin en iyi dil kursu olarak çalışıyoruz. Yaklaşık olarak 100 yılı aşkın süredir dil eğitimi alanında hizmet sunan kurumumuz 150’y, geçen farklı şube ile ülkemizin en köklü ve en yaygın kurs merkezidir.
Sizlerde iyi ve etkin bir dil eğitimi alabilmek için bir İngilizce kursu araştırması yapıyorsanız bunun için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Bir kurs merkezi olarak hem eğitim sürecinde, hem de eğitim sonunda sizlere ne tür avantajlar sunduğumuzu detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
Bizler ülkede tek Avrupa Dil Pasaportuna sahip olan kurumun bir parçasıyız. Aksaray Amerikan Kültür merkezimiz aracılığı ile almış olduğu kursu başarı ile bitiren ve kurumumuza ait bir dil sertifikasına sahip olan her bir öğrencimizin bu sertifikası tüm Avrupa Birliği ülkelerinde bir geçerliliğe sahiptir. Ve bu özellikler ülkemizde sadece bizde mevcuttur. Eğer yurtdışında bir eğitim ya da iş planınız varsa, gideceğiniz yer de de geçerli olan bir dil sertifikası için bizlere ulaşabilirsiniz.

% 100 Öğrenme Garantisi

Aksaray Amerikan Kültür kurs merkezi olarak tüm öğrencilerimize % 100 öğrenme garantisi sunuyoruz. Kurs süresinde dersleri aksatmadan hepsine katılan ve buna rağmen kur sınavında başarılı olamayan öğrencilerimize kurs tekrarını ücretsiz olarak sunuyoruz.