E-Fatura Müşteriler Tarafından Nasıl Karşılanıyor ?

TAKİP ET

E-fatura müşteriler açısından olumlu karşılanmaktadır. Hatta tecrübelerimize ve aldığımız geri bildirimlere göre kağıt faturaya kıyasla çok daha olumlu bir şekilde karşılandığını söyleyebiliriz.

E-fatura müşteriler açısından olumlu karşılanmaktadır. Hatta tecrübelerimize ve aldığımız geri bildirimlere göre kağıt faturaya kıyasla çok daha olumlu bir şekilde karşılandığını söyleyebiliriz. Saklamanın kolay olması bu sebebin başında geliyor. Zamanla faturam nerede idi, yıprandı vesaire gibi durumlar düşünüldüğünde çok daha avantajlı olmaktadır.

E-Fatura Altyapım Yok Nasıl Bu Sisteme Geçebilirim?

E-fatura altyapınız yoksa bir entegratör ile anlaşarak müşterilerinize sizde birfatura gibi e-fatura işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda foriba gibi sistemler kullanarak sizde yasal olarak geçerliliği olan e-fatura işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizde fatura işlemlerinizi e-fatura ile gerçekleştirerek hem masraflarınızı azaltabilir hem de müşterilerinizin üzerinde olumlu bir etki bırakabilirsiniz. Sizde yasal olarak gerçeliliği olan e-fatura arşiv gibi hizmetler ile işlemlerinizi hızlıca halledebilirsiniz. Bu sistemde en önemli kısım müşterileriniz ile olan ilişkileriniz ve müşterileriniz üzerinde bırakacağınız olumlu etkidir. Bu olumlu etkinin dijitalleşen dünyada etkisi tabi ki olumlu bir etki bırakacaktır. Sizde bir işletmeden alışveriş yaptığınızda yeniliklere ayak uyduran ve dijital olarak çalışma yapan işletmeler daha çok tercih edersiniz. Bu nedenle günümüz dijitalleşen dünyasında e-fatura gibi yenilikler hem sizin maliyetleriniz hem de tercih edilirliliğinizi artırdığı için müşteri kazanımınız için olumlu yönde etkileyecektir. Sizde efatura ile işletmenizi dijital dünyaya taşıyın ve günümüz dijitalleşen dünyasında getirdiği faydaları değerlendirerek sizde bu olumlu etkiden fayda sağlayın.