Ducray Ne İçin Kullanılır?

TAKİP ET

 Fransa markaları, cilt bakım ürünleri ve dermokozmetik konusunda dünyaca ünlüdür.


 Fransa markaları, cilt bakım ürünleri ve dermokozmetik konusunda dünyaca ünlüdür. Ducray markası da bunlardan biridir. Yaklaşık 85 yıllık bir markadır. Kurucusu Albert Ducray' ın ismini alarak üretilir.
Hem cilt hem de saç ürünleri ile sorunları çözmeye yönelik olarak çıkarılan Ducray, doğaya zararsız ve geri dönüşümlü olarak üretilir. Ürünler, dermatologlar tarafından formül edilir. Her cilt tipi için, ayrı bir seri geliştirilmiştir.
Ducray Ürün Serileri Nelerdir?
Ducray hem saç için hem de cilt için ürünler çıkarır. Saçlardaki dökülme, kepek sorunu ve yıpranma için ürünler bulunur. Cilt ürünlerinden en çok tercih edilenler, problemli ciltler için olan ürünlerdir. Ducray kerancnyl serisi akneli ve lekeli ciltler için özel olarak üretilmiştir.
Ducray pp krem en çok tercih edilen kremlerden biridir. Kuruluk sorunu olan atopik ciltler, vücut losyonlarını tercih edebilir. Her tip cilt için, tonik ve serum çeşitleri bulunur. Ducray en çok önerilen markalardan biridir. https://www.tahtatarak.com/ducray sitesinden, Ducray ürünlerini güvenle alabilirsiniz.