Dostlarınıza En İyi Hizmeti Vermek İçin Çalışan, Şirin Pati Veteriner Kliniği!

TAKİP ET

Kurulumu 2021 yılında Ocak ayı içerisinde yapılan Şirin Pati Veteriner Kliniği, kendi ekibi ile beraber sevgili dostlarımızı ve sizleri memnun etmek amacı ile çalışmalarını sürdürmeye başlamıştır.

Kurulumu 2021 yılında Ocak ayı içerisinde yapılan Şirin Pati Veteriner Kliniği, kendi ekibi ile beraber sevgili dostlarımızı ve sizleri memnun etmek amacı ile çalışmalarını sürdürmeye başlamıştır. Kedi, köpek, kuş, egzotik hayvanlara gerekli tüm hizmetleri sunmasının yanı sıra bu sırada da olabilecek en yüksek verimi vermeye çalışan veteriner kliniği, ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizinle beraber.
Kendi alanında ilerlemeye ve gelişim göstermeye odaklı şekilde adımlarını atan klinik, aynı zamanda tecrübe kısmında da oldukça önem vermektedir. Öğrenilen her bilgiye bir yenisini daha ekleme hevesi içerisinde olmasının yanında birebir ilişkiler konusunda da uzman bir tavır takınan klinik, sizlere bu konuda oldukça profesyonel şekilde doğru yaklaşımlarda bulunmayı amaçlıyor.

İhtiyaç Halinde En Doğru Seçim, Şirin Pati Veteriner Kliniği!

Teknolojiyi ve teknolojik faaliyetleri birebir takip eden, kendi bünyesinde de bu duruma oldukça dikkat eden klinik, kendi bünyesi içerisinde, Bağcılar veteriner Kliniği olarak geçmesine ek, çevresinde bulunan Başakşehir, Göztepe, Halkalı gibi yakın mevkilerden de gelen hastalarını en iyi şekilde ağırlamaktadır.
Gerekli olduğu takdirde, bulundurduğu steril şartlarla acil müdahale, aşı, bakım, kuaför, eczane gibi ihtiyaçlarınıza cevap verebilen Şirin Patı Veteriner, köpek, kedi veteriner seçenekleri içerisinde bulunan yurt dışı çıkışı ile ilgili belgeleri hazırlama konusunda da sizlere yardım edebilmektedir. Her daim bilimden ve sevgiden yana olmaları ile de oldukça başarılı şekilde yürümektedir.