Doç. Dr. Akif Diri Holep Ameliyatı Uygulaması

TAKİP ET

1996 yılında Samsunda Tıp eğitimini tamamlayan Akif Diri aynı üniversiteden üroloji uzmanlığını da elde etmiştir. 21 senedir bu alanda çalışmalarını devam ettirmektedir.

1996 yılında Samsunda Tıp eğitimini tamamlayan Akif Diri aynı üniversiteden üroloji uzmanlığını da elde etmiştir. 21 senedir bu alanda çalışmalarını devam ettirmektedir. Aynı zamanda 20 binden fazla birçok cerrahi operasyonda bulunmayı da başarmıştır. Tüm bunlar hastalar içinde güvenilir detaylardır. Üroloji kapsamında birçok tedavi yöntemi ile hastalarına yardımcı olur. Bunlardan çok sık rastlanan tedavilerden biri de holep tedavisi olarak yansır.
Oldukça basit bir işlemdir. Lazer ile neredeyse hiç kanama olmadan operasyon gerçekleştirilmiş olur. İdrar kanalınızdan bir endoskop yardımıyla girilir. Lazer yardımıyla da kapsülünden ayrılan prostat dokusu daha sonra idrar torbasının içinde küçük parçalara ayrılarak dışarı alınmış olunur. Kısacası oldukça basit bir operasyondur. Korkmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değildir. Doç. Dr. Akif Diri tarafından işlemlerinizi başarıyla gerçekleştirmek mümkündür.

Holep Ameliyatı Kimler İçin Uygundur?

Prostat hastalığından mustaripseniz eğer HoLEP sizler için uygun bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi hemen hemen bütün prostat boyutlarına uygulanabilmektedir. Böylece HoLEP’i de prostat boyutu bakımından bağımsız kılacaktır. Hem büyük hem de küçük prostatalar için hastaların ihtiyaçlarına uygun olarak hekimin de görmesiyle uygulanır. Uygun bir randevu diliminde gelerek klinikte gerekli testler sonucunda sizlerde bu basit tedavi yöntemiyle tedavi olabilirsiniz. Böylece hayatınızın geri kalan zaman diliminin artık çok daha verimli olarak geçirmeye başlayacaksınız.
Kaynak: https://www.akifdiri.com/tedaviler/holep-tedavisi