Dijital Freight Forwarder

TAKİP ET

Dijital Freight forwarder olan Forwardie firması, uluslararası taşımacılık alanında lojistik organizasyonu sağlayan firmalardan biridir.

Dijital Freight forwarder olan Forwardie firması, uluslararası taşımacılık alanında lojistik organizasyonu sağlayan firmalardan biridir. Kurulduğu ilk dönemden itibaren müşteri memnuniyetine önem veren marka, şimdiye kadar gerçekleştirdiği projelerle birlikte 250’den fazla referans almıştır. Üstelik lojistik konusunda müşterilerine çeşitli olanaklar sunarak da çalışma kapasitesinin genişliğini ve profesyonel nakliyat sürecini kanıtlar.
Uluslararası lojistik işlemlerinde müşterilerine en uygun opsiyonları sağlayan firma, nakliyat sürecinde de güvence vermektedir. Geniş alt taşımacı ağları sayesinde en uygun koşullarda yük nakliyatları sağlayan Forwardie, denizyolu ve karayolu gibi olanakları da kullanarak kapsamını genişletmektedir. Lojistik yük planlama ve müşterilerle anlaşma süreçlerinin ardından firma fiilen hizmetlerini gerçekleştirmeye başlar. Bu zaman diliminde müşterilerin yükleri hakkında da anlık olarak bilgi alabilmesi için çeşitli kolaylıklar sunar.

Yük Konumunun Takibi

Forwardie dijital platform üzerinden uluslararası nakliyat işlemlerinin başarılı ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini hedefleyen bir firmadır. Bu bağlamda müşterilerine yük konumlarını yazılım üzerinden canlı takip yapabilmek adına olanaklar sunar. Firmanın online yazılımı ya da direkt olarak web adresi üzerinden konteyner gemilerini ve ro-ro gemilerini müşteriler anlık olarak görebilirler. Bununla birlikte firmanın alt taşımacı tırlarında takip özellikleri bulunmaktadır. Bu sayede müşteriler yüklerinin olduğu araçları da direkt olarak sistem üzerinde görebilmektedir. Tüm bu olanak ve avantajlardan yararlanmak isteyen müşterilerin tek yapması gereken firmanın mobil uygulamasını indirmelidir. İsteğe bağlı olarak web adresinden de yük takibi yapmak mümkündür.