DHI Saç Ekimi Yöntemi Nasıl Uygulanır?

TAKİP ET

DHI Saç Ekimi Yöntemi Nasıl Uygulanır? DHI Saç Ekimi, modern bir yöntem olan FUE saç ekimi tekniğinin alt dalıdır. Fakat uygulama yöntemi, FUE yönteminde farklıdır.

 

DHI Saç Ekimi Yöntemi Nasıl Uygulanır?

DHI Saç Ekimi, modern bir yöntem olan FUE saç ekimi tekniğinin alt dalıdır. Fakat uygulama yöntemi, FUE yönteminde farklıdır. Saç ekimi operasyonlarının tamamı iki aşamalı olarak yapılır. İlk aşamada saç kökleri donör bölgeden toplanır, ikinci aşamada bu kökler saç derisine ekilir. FUE saç ekiminde saç kökleri, kafa derisine açılan ince kanallara ekilir. 

DHI yönteminde ise kanal açmadan, saç kökleri direkt saç derisine implant edilir. Bu uygulama için kullanılan cihaz ve araçlar uygulamaya özeldir. Ayrıca bu araçları kullanmak için DHI Akademisinin eğitimlerini tamamlamak ve sertifika sahibi olmak gerekir. Emphair Saç ekimi Merkezinde uygulanan DHI yöntemi sayesinde saç ekimi yaptıran kişiler hızlı bir iyileşme sürecinin ardından doğal saçlarına kavuşur. 

DHI Saç Ekimi Yönteminin Avantajları Var mıdır?

Kellik, her yaş grubu için büyük bir problemdir. Kadın ve erkekler için büyük problem olan kelliğe son verilmesini ve doğal saçlara yeniden kavuşmasını sağlayan saç ekimi operasyonları, insanların yaşam kalitesini artırır. Emphair Saç Ekim Merkezinde uygulanan birçok modern saç ekimi yönteminden bir olan DHI tekniğinin diğer saç ekimi yöntemlerine göre sağladığı avantajlar şunlardır.

Saç ekimi operasyonu yapılırken mevcut olan saçların kesilmesine gerek yoktur. 

İmplant yöntemi ile uygulandığı için kafa derisine kanal açılmasına gerek duyulmaz

DHI tekniği kanalsız uygulandığı için iyileşme süreci, kanal açılarak yapılan yöntemlere göre daha hızlı gerçekleşir. 

Saç ekimi operasyonundan sonra kafa derisinde oluşan kabuklanmalar, DHI tekniğinde daha az görülür. 

DHI Saç Ekimi Yöntemi Herkese Uygulanabilir mi?

Saç ekimi operasyonları, kişiye özel yapılan tedavilerdir. Saç ekimi yöntemlerinin teknik olarak bir zararı yoktur. Ancak saç ekimi yaptıracak kişinin sağlık durumu, saç ekimi yaptırmasına engel olabilir. DHI yöntemi ile yapılan saç ekimi, teknik olarak saç ekimi yaptırmaya sağlığı elverişli olan herkese uygulanabilir. 

Fakat saç ekimi operasyonunun başarılı olması için kişinin nasıl bir tedaviye ihtiyacı olduğuna ve yöntemine saç analizi sonucuna göre karar verilmesi daha uygundur. Bu nedenle Emphair Saç Ekim Merkezinde saç ektirmek isteyen kişilere ücretsiz şekilde saç analizi uygulanır. Analiz sonuçlarına göre saç ekimi yöntemi ve ekilmesi gereken saç kökü miktarı belirlenir. Bu uygulama başarılı operasyonları beraberinde getirir. 

Saç sorunlarında her zaman başarılı sonuçlar elde eden Emphair Saç Ekim Merkezinin uyguladığı DHI yöntemi ile ilgili bilgi için https://www.emphair.com/tr/dhi-sac-ekimi/ sayfasını incelemeniz ya da uzmanlarını aramanız yeterlidir.